Mis jij het samen zingen ook zo? Vorige week riep Laurens tijdens de uitzending van Laurens Lunchroom iedereen op om uit volle borst mee te zingen met het lied Samen in de naam van Jezus. Het bracht luisteraar Janneke op een idee: “Wat zou het mooi zijn als we met heel Nederland lekker een half uur samen kunnen zingen!”

Ook Laurens was enthousiast, sprong in de regelmodus en belde gelijk met Elisa Krijgman voor de muzikale begeleiding van deze sing-in. Gelukkig hebben Reni en Elisa een plekje over in de agenda en was het snel beklonken: morgen gaan we met elkaar fijn een half uur samen zingen tijdens de uitzending van Laurens Lunchroom!

Heb jij een verzoekje om samen te zingen? Stuur een appje naar de studio via 0627065112 en wie weet wordt jouw verzoeknummer gezongen tijdens de Sing-in Huis met Reni en Elisa, vrijdag 6 november van 13.30 – 14.00 bij Groot Nieuws Radio.

Er is een lied dat Elisa in elk geval heel graag wil zingen. Welke dat is hoor je in het gesprek dat je hieronder kunt terugluisteren.