Opnieuw is ‘You Say’ van Lauren Daigle de absolute nummer één van de Groot Nieuws Radio Top 1008. Het is de vierde keer dat dit nummer op de toppositie eindigt. De rest van de top drie is opmerkelijk. Die wordt namelijk helemaal opgevuld door de Nederlandse band Sela. Op de tweede plaats staat ‘Toekomst Vol Van Hoop’, net als vorig jaar. Ook op nummer drie staat Sela, maar dan met ‘Ik Zal Er Zijn’. Dit geliefde lied kwam direct na het verschijnen in 2013 hoog binnen en stond maar liefst vijf jaar lang op nummer 1.

Het is een jaarlijks hoogtepunt bij Groot Nieuws Radio: de laatste anderhalve week van het jaar schuiven we alle programma’s aan de kant voor jouw favoriete nummers tijdens de Top 1008. Dé lijst met de 1008 meest geliefde christelijke muziek volgens jou. De finale van de lijst werd op Oudejaarsdag uitgezonden.

De hele lijst vind je op www.top1008.nl Hebben jouw favorieten een plekje in de lijst gekregen?

Top 1008

Elk jaar zendt Groot Nieuws Radio in de laatste weken van december de Top 1008 uit. Oorspronkelijk werd de lijst uitgezonden op 1008 AM, waar het haar naam aan te danken heeft. Inmiddels is Groot Nieuws Radio te beluisteren op digitale radio zoals DAB+ en via de website. De Top 1008 is dé lijst met de beste christelijke muziek volgens de luisteraars van Groot Nieuws Radio.

De Top 1008 wordt mede mogelijk gemaakt door Pro Life Zorgverzekeringen.