Deze week zijn twee grote christelijke artiesten in ons land! Rend Collective en Matt Maher geven twee shows voor het Nederlandse publiek. Afgelopen maandag stonden ze al in de Melkweg in Amsterdam. Donderdag 9 juni is hun show in de IJsselhallen in Zwolle. De lang uitgestelde terugkeer van de muzikanten zorgt ervoor dat het feest nóg groter wordt!

Rend Collective brengt een uniek en vrolijk geluid

Te midden van alle gebroken momenten in de wereld deelt Rend Collective goed nieuws, als antwoord op die gebrokenheid. De uit Ierland afkomstige band brengt met een uniek geluid het evangelie dichterbij. Dat doen ze door er niet alleen over te zingen, maar het ook echt te laten beleven.

En wat een feestje is dat! De muziek kenmerkt zich door een hoop vrolijkheid en gezelligheid. Dat kom je ook tegen als je het concert bezoekt. Nummers als My Lighthouse, Counting Every Blessing en Build Your Kingdom Here zijn voor de Groot Nieuws Radio luisteraars zeker niet onbekend.

Onlangs bracht Rend Collective het nummer Plans uit. Een lied dat hoop geeft in moeilijke tijden. Op Facebook schrijven ze erover: “We zijn door seizoenen gegaan dat we de antwoorden op onze gebeden niet hebben gezien. Maar er is hoop in de beloften van de Bijbel: God heeft plannen voor ons, zelfs als wij ze uit het oog verliezen.”

Samenwerking met Canadese Matt Maher

Een bijzondere samenwerking is die met Matt Maher. De Europese Rend Collective trekt voor deze tour samen op met de Canadese Matt Maher. Als speciale gast opent hij het concert. De nummers die hij schreef, zijn opgenomen door artiesten als Crowder, Hillsong, Casting Crowns, en Chris Tomlin.

Ook bracht hij zelf prachtige nummers uit zoals Run To The Father, Lord, I Need You en Because He Lives (Amen). Ook deze nummers komen je als Groot Nieuws Radio luisteraar vast bekend voor.

Als katholiek in een evangelische wereld, geeft hij zijn muziek een diepere laag. Zijn teksten zijn diepgaand en zetten je aan het denken. Matt weet als geen ander hoe hij zijn luisteraars kan raken inspirerende en bemoedigende teksten.

Deze twee unieke artiesten samen in één concertzaal, hoe bijzonder is dat! De bezoekers gaan mee in een reis van verstilling met Matt naar een uitbundig feest met Rend Collective.

Voor het concert op 9 juni zijn nog tickets beschikbaar! Reserveer hier jouw plek voor Rend Collective in concert met speciale gast Matt Maher.

Kom je naar het concert? Deze playlist is daar de perfecte opwarmer voor!

 

Beeld: Facebook Rend Collective