Covenant Worship – God Is Always Good

Eerder in Voorstel Vrijdag kon je kennismaken met nieuwe albums van Elevation Worship en Gateway Worship. En er is nog meer nieuwe aanbiddingsmuziek, want ook Covenant Worship komt deze vrijdag met een nieuw album die de titel ‘Covenant Worship Live’ draagt. Het is de band die voortkomt uit de Covenant Church uit Dallas, Texas. Wij kiezen voor de orkestuitvoering van ‘God Is Always Good’.

Break Free Worship – Handen Naar De Hemel

De start van Break Free Worship was in 2004. Na jaren van ontwikkeling won de band in 2017 de titel ‘Beste kerkband van Nederland’, een wedstrijd georganiseerd door de EO. Hun thuisbasis is Bonfire in Dordrecht, waar ze maandelijks op de Bonfirenights spelen. Hun nieuwste single is een Nederlandse vertaling van ‘Hands To The Heavens’, een lied dat je kunt kennen van Kari Jobe.

TobyMac – See The Light

Deze vrijdag is ‘The Elements’ beschikbaar, alweer het dertiende solo-album van TobyMac. Tel je de albums met dc Talk erbij op, dan zie je hoe groot zijn oeuvre inmiddels is geworden. Voor zijn nieuwste album moest hij naar eigen zeggen door een aantal processen heen voordat hij genoeg had om over te schrijven. Het koste Toby paar jaar om nieuwe persoonlijke tracks te schrijven, omdat hij niet anders wil dan te schrijven over wat er omgaat in zijn leven. Het resultaat kun je vanaf vandaag horen.

Newsong – Look Up

Newsong is bijna elk jaar wel te vinden in de Top 1008 met een notering voor het lied ‘Arise My Love’. Dit jaar heeft de band al verschillende singles uitgebracht. ‘Look Up’ is de meest recente, een oproep om naar boven te kijken, want daar komt onze hulp vandaan. De boodschap van Psalm 121 verpakt in een swingend jasje.

Beeld: Facebookpagina Break Free Worship