Opwekkingsliederen zijn overal te horen: in de kerk, tijdens aanbiddingsavonden én natuurlijk op de radio. Wat zijn jouw favoriete nummers? Met jouw hulp maken we de lijst met de 100 mooiste Opwekkingsliederen. Breng je stem uit voor jouw top 5!

Op vrijdag 21 mei zendt Groot Nieuws Radio tussen 8 en 18 uur voor de negende keer de Opwekking Top 100 uit. De stembus voor deze lijst is gesloten!

Online aanbiddingsconcert Eline Bakker

Als dank voor je stem krijg jij van ons exclusief toegang tot het online aanbiddingsconcert van Eline Bakker. Eline Bakker is bekend van liederen als ‘Jezus Overwinnaar’, ‘U bent door en door goed’ en ‘Abba’. Haar muziek is met regelmaat te horen op Groot Nieuws Radio. Tijdens dit exclusieve concert neemt Eline Bakker je mee in aanbidding met een variatie van prachtige liederen. Dat wil je niet missen!

Het concert vindt online plaats op 18 juni 2021. Al plannen in je agenda? Geen probleem! Het concert is met de exclusieve link nog een aantal dagen terug te luisteren. De  toegangslink naar het concert ontvang je in de week voor het concert via de mail.