Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Jaci Velasquez Un Lugar Celestial (A Heavenly Place)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Jaci Velasquez Un Lugar Celestial (A Heavenly Place)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Jaci Velasquez Un Lugar Celestial (A Heavenly Place)
Luister

Missie van Groot Nieuws Radio

Groot Nieuws Radio wil christenen dienen met het Evangelie van Jezus Christus, zodat zij houvast vinden in het geloof en zich uitgedaagd weten hun geloof in te zetten voor gezin, kerk en samenleving. Tegelijkertijd wil Groot Nieuws Radio christenen prikkelen om kritisch over actuele geloofsthema’s na te denken en ze informeren over het nieuws. Ook het vergroten van de eenheid onder christenen in Nederland hoort bij de missie. Daarnaast wil Groot Nieuws Radio luisteraars toerusten om in hun eigen omgeving missionair te zijn.

Bestuur en medewerkers van Groot Nieuws Radio geven invulling aan deze bediening vanuit een persoonlijke relatie met Jezus Christus en zoeken hiervoor de samenwerking met christelijke artiesten en organisaties.

De missie wordt vormgegeven door het maken van bemoedigende en opbouwende radioprogramma’s en door luisteraars vanuit christelijke invalshoeken te informeren over actualiteiten. Muziekkeuze speelt daarin een belangrijke rol.

In Nederland is er nog een echte radiocultuur. Elke dag luisteren miljoenen mensen radio, bijvoorbeeld onderweg naar hun werk of thuis als achtergrondgeluid. Het is een tijdloos medium dat zich uitstekend leent om de missie van Groot Nieuws Radio uit te dragen.