Nu op Groot Nieuws Radio

20:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Chr. Regionaal Koor 'New Voices' & 'Oriolus' Grote Koning, Vredevorst
Luister

Waarom partner worden?

Een belangrijk onderdeel van de missie van Groot Nieuws Radio is het uitdagen van luisteraars om van betekenis te zijn in gezin en kerk en samenleving. Dat doen we door goede doelen en organisaties op de radio een podium te bieden om hun missie te delen met 200.000 unieke luisteraars per week.

In persoonlijke verhalen kunnen medewerkers van goede doelen en organisaties hun werk dicht bij de luisteraars brengen. In het programma Mens & Missie op Groot Nieuws Radio krijgen ze de ruimte om te vertellen over hun werk. De samenwerking met goede doelen krijgt gestalte in de vorm van een partnerschap.

Wat is een partnerschap?

Non-profitorganisaties kunnen tegen een speciaal tarief redactionele en/of commerciële zendtijd inkopen. In samenspraak kan de inbreng op allerlei (creatieve) manieren worden vormgegeven, denk aan:

  • Interviews in Mens & Missie
  • Wekelijkse rubrieken
  • Radiocommercials

Voorwaarden

Een partnerschap moet voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Een partnerschap moet voor beide partijen interessant zijn, voor zowel het goede doel als voor Groot Nieuws Radio
  • De inhoudelijke inbreng van de partner moet interessant zijn voor de luisteraar van Groot Nieuws Radio en moet dus een meerwaarde hebben voor de programmering. Dat beoordeelt de redactie van Groot Nieuws Radio, die daarin onafhankelijk is.

Meer weten over een partnerschap?

Wilt u meer informatie ontvangen over de partnerschappen? Vul onderstaand formulier in en ontvang informatie per e-mail of telefonisch.