Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Chris Tomlin & Kim Walker First Love
Luister

Win kaarten voor Martin Brand & Elise Mannah

Vorig jaar brachten Martin Brand en Elise Mannah een cd uit en tourden ze voor het eerst met deze unieke kerstshow door het land. Dit jaar trekken ze opnieuw door het land om zeven voorstellingen te doen. 'Piekfijn' vertelt het kerstverhaal op een bijzondere manier, door muziek, humor, ontroering en verdieping. Luister deze week naar Groot Nieuws Radio en maak kans op twee kaarten voor deze theatervoorstelling.

Ondersteund door een geweldige groep muzikanten zorgen Martin en Elise samen voor een heerlijke avond waarbij de ster van het kerstverhaal altijd helder aan de hemel staat. Geniet van nummers als 'Schuif Hier Maar Aan', 'Met Kerstmis Ik Jou' en 'Niet Jarig' live in prachtige theaters.

Luister en win

Wil jij kaarten winnen? Vul dan het formulier hieronder in en luister deze week naar De Nieuwe Morgen (06:00 - 9:00) en De Dag Van Vandaag (16:00 - 19:00). Misschien win jij wel twee kaarten voor één van de theatershows. Of win je vrijdag in Backstage een VIP-pakket: 2 kaarten + consumpties + het album + meet & greet met Martin Brand en Elise Mannah.

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.