In Bij Jorieke staat het leven met God centraal. Met haar gasten zoekt Jorieke naar geloofsverdieping, deelt bijzondere levensverhalen of bespreekt thema's die uit het leven van luisteraars gegrepen zijn. Verbinding, diepgang en plezier zijn de uitgangspunten waar elke uitzending om draait.

Bij Jorieke wordt door Jorieke Eijlers en Annemarie Biljard gepresenteerd.

Wil je weten wie er recent in Bij Jorieke te gast was of zoek je een specifieke uitzending om terug te luisteren? Bekijk het gasten overzicht van Bij Jorieke!

Annemarie Biljard

Annemarie Biljard

Het allerleukste moment van de dag is de ochtend! Althans, als je het Annemarie Biljard vraagt; zij verbindt zich graag met al die mensen die graag samen de dag willen beginnen! Annemarie houdt van serieuze gesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen, soms vergezeld van een licht ironische ondertoon en vragen waarvan je denkt 'dat wilde ik nou ook net weten'. En ondertussen valt er gelukkig ook nog genoeg te lachen...

Bij Jorieke gemist

Meer Groot Nieuws gemist

do 01 juni

10:00 - 12:00

Beluister nu

wo 31 mei

10:00 - 12:00

Beluister nu

di 30 mei

10:00 - 12:00

Beluister nu

do 25 mei

10:00 - 12:00

Beluister nu

Abonneer je op de podcast


earphones Ben je al geabonneerd op de podcast van Bij Jorieke? Elke donderdag verschijnt er een nieuw gesprek in de podcast-app die je gebruikt. De aflevering wordt meestal automatisch gedownload op je smartphone, afhankelijk van je instellingen. Je kunt je abonneren op de podcast van Bij Jorieke via Apple, Stitcher, Overcast en Soundcloud.

Lees meer over de podcast

De documentaire van Jorieke


Jorieke FredrikzeIn 2015 en 2016 was Jorieke maandenlang niet te horen op de radio. Ze kwam in een burn-out en ging door een diep dal. In de documentaire 'Ik voelde niets' deelt ze haar verhaal. Voor Jorieke past het delen van haar verhaal in het proces waar ze door heen ging. "Naast het persoonlijke verhaal, beschrijft het onder andere mijn worsteling met het werk bij Groot Nieuws Radio. Het geeft mij lucht en ruimte om eerlijk te zijn over wat ik heb meegemaakt."

Luister hier de documentaire van Jorieke

Reageren op Bij Jorieke

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 0627065112.

Lees hier meer over app'en naar de studio.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.