De avondspits kan nogal hectisch zijn. Thuis of onderweg. Gelukkig is daar de enige constante factor: De Dag Van Vandaag op Groot Nieuws Radio.

Tussen 16:00 en 19:00 uur kun je even bijkomen met goede muziek en het gesprek van de dag. Hier vind je de energie om de laatste uurtjes van de werkdag door te komen. Positiviteit staat centraal in het programma dat Laurens elke dag vol enthousiasme presenteert.

Uniek aan dit programma is dat jij bepaalt wat er gebeurt! Naast het belangrijkste nieuws van de dag, hoor je gesprekken met luisteraars over wat hen bezighoudt.

Ook hoor je elke maandag t/m donderdag om iets na half zeven waar De Doorgeefbijbel is. Deze Bijbel gaat het hele land door. Elke dag wordt de Bijbel doorgegeven aan iemand anders door de persoon die ‘m op dat moment in bezit heeft. Degene die de Bijbel ontvangt, mag in de Bijbel een tekst onderstrepen die hem of haar aanspreekt.

Laurens van de Kraats

Laurens van de Kraats

“Zo’n stukje radio dat spontaan tussen vier en zeven ontstaat: dat geeft me echt een glimlach. Die leuke kennismaking met een luisteraar of de mooie persoonlijke motivatie achter een lied dat wordt aangevraagd. Na zo’n verhaal kan een lied voor mij ook ineens heel anders klinken. Het voelt als een cadeautje van de luisteraar, dat zij een stukje van hun hart delen en daarmee mij ook raken.” Laurens van de Kraats (1995) presenteert elke werkdag tussen 16:00 en 19:00 uur het programma De Dag Van Vandaag. Hij houdt van het onverwachte en is telkens actief opzoek naar iets nieuws. Verbinding leggen en een stukje meelopen met de luisteraar, dat maakt zijn dag geslaagd.

De Dag Van Vandaag gemist

Meer Groot Nieuws gemist

vr 09 juni

16:00 - 19:00

Beluister nu

do 08 juni

16:00 - 19:00

Beluister nu

wo 07 juni

16:00 - 19:00

Beluister nu

di 06 juni

16:00 - 19:00

Beluister nu

Wilma VeenIk wonder jou


Iedere werkdag rond 18:45 uur hoor je in De Dag Van Vandaag een overdenking van kunstenares en schrijfster Wilma Veen. De bijdrages zijn terug te lezen op ikwonderjou.nl. Wilma Veen schrijft deze teksten als bemoediging, zodat je zult groeien in geloof.

"Mijn grootste passie is om jou te inspireren met hoop, liefde, vrolijkheid, vertrouwen, moed en levenslust. Leef het leven lichter! Pluk de dag en vul je hoofd met positiviteit. Ik wens je toe dat het Zonlicht telkens opnieuw doorbreekt in elke situatie in je leven. Daarom geef ik mijzelf met hart en ziel aan Ik Wonder Jou. Ik geloof dat er wonderen in jouw leven gaan gebeuren."

Reageren op De Dag Van Vandaag

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 0627065112.

Lees hier meer over app'en naar de studio.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.