Voor een perfecte start van de nieuwe dag. Met nieuws uit kerk en samenleving, een inspirerende overdenking en natuurlijk muziek. Je wordt van maandag tot en met donderdag wakker met Annemarie Biljard. Op vrijdag presenteert Laurens van de Kraats het ochtendprogramma van Groot Nieuws Radio.

Laurens van de Kraats

Laurens van de Kraats

Elke vrijdagochtend presenteert Laurens van de Kraats (1995) het programma De Nieuwe Morgen bij Groot Nieuws Radio. Daarnaast rond Laurens op dit moment zijn studie journalistiek af. Eerder maakte hij radio bij Beam Radio en Midland FM.

De Nieuwe Morgen gemist

Meer Groot Nieuws gemist

do 18 juli

06:00 - 09:00

Beluister nu

wo 17 juli

06:00 - 09:00

Beluister nu

di 16 juli

06:00 - 09:00

Beluister nu

ma 15 juli

06:00 - 09:00

Beluister nu

Overdenkingen

Sarianne van DalenIn De Nieuwe Morgen hoor je rond 07:45 en 08:45 uur een overdenking. Op maandag hoor je Agnes Huizenga, coach en contextueel therapeut bij Intersession. Daarnaast is ze spreker en nauw betrokken bij New Wine. Op dinsdag is het de beurt aan spreker en coach Sarianne van Dalen (foto).David de Vos is de overdenker op woensdag. Hij is een bekend evangelist en spreker in binnen- en buitenland namens Go and Tell. Op donderdag hoor je de overdenkingen van Hans Alblas. Zijn missie is om volgelingen van Jezus te inspireren en hen toe te rusten in hun wandel met God. Rob Favier sluit de week af op vrijdag. Hij is zanger en theoloog en zijn overdenkingen kennen altijd een humoristische noot.

Reageren op De Nieuwe Morgen

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 088 027 5665.

Lees hier meer over app'en naar de studio.