Geen dag is hetzelfde in Laurens' Lunchroom. Vaste ingrediënten zijn muziek, nieuws en spelletjes, maar hoe die geserveerd worden? Pak je bammetjes er bij, schuif gezellig aan en geniet van je lunchpauze met Laurens. Elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur bij Groot Nieuws Radio!

Laurens van de Kraats

Laurens van de Kraats

“Zo’n stukje radio dat spontaan tussen twaalf en twee ontstaat: dat geeft me echt een glimlach. Die leuke kennismaking met een luisteraar of de mooie persoonlijke motivatie achter een lied dat wordt aangevraagd in de muzikale grabbelton. Na zo’n verhaal kan een lied voor mij ook ineens heel anders klinken. Het voelt als een cadeautje van de luisteraar, dat zij een stukje van hun hart delen en daarmee mij ook raken.” Laurens van de Kraats (1995) presenteert elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur het programma Laurens' Lunchroom. Hij houdt van het onverwachte en is telkens actief opzoek naar iets nieuws. Verbinding leggen en een stukje meelopen met de luisteraar, dat maakt zijn dag geslaagd. Lunchwandelen zit er tijdens dit programma even niet in, maar in zijn vrije tijd loopt Laurens het Pieterpad.

Laurens’ Lunchroom gemist

Meer Groot Nieuws gemist

di 30 november

12:00 - 14:00

Beluister nu

ma 29 november

12:00 - 14:00

Beluister nu

vr 26 november

12:00 - 14:00

Beluister nu

do 25 november

12:00 - 14:00

Beluister nu

Lunchtip


In de Lunchtip deelt gezondheidscoach Rosaline Ratering – McDonald tips over je gezondheid. Van fijne receptjes voor elke maaltijd tot lekker in je vel zitten en een goede conditie. Rosaline heeft elke woensdagmiddag aandacht voor gezond leven, rust nemen, gezonde voeding. Wil je haar recepten bekijken? Kijk dan op de website van Gezond & Weldoen.

Opvoeden met Johan Jelies


Als kersverse vader kan Laurens wel wat tips en tricks gebruiken rond de opvoeding. Johan Jelies is echt een ervaringsdeskundige als vader van acht kinderen en bekend van het programma Een Huis Vol. Op maandag bespreken ze hoe je het gezellig houdt aan de eettafel en andere opvoedvragen.

Kerkshoppen


Elke week gaat Laurens op bezoek bij een andere kerk en krijgt hij een kijkje in de keuken. Jouw kerk aanmelden? Stuur een bericht via het reactieformulier hieronder!

Reageren op Laurens’ Lunchroom

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 0627065112.

Lees hier meer over app'en naar de studio.
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.