Groot Nieuws Radio presenteert van 12 tot en met 16 september samen met Compassion 'On the Move’. Tijdens deze week komen we in actie om een stem te vormen voor kinderen in extreme armoede. Verslaggevers verplaatsen zich in ene herkenbare gele schoolbus door het hele land om verhalen op te halen. In de studio van Groot Nieuws Radio maken presentatoren inspirerende en uitdagende radioprogramma’s met boeiende gesprekken en bekende gasten.

Dit is de week waarin je hoort hoe jij de cirkel van armoede kunt doorbreken. Help deze kinderen om zich gezond te kunnen ontwikkelen!

Verschillende presentatoren

Verschillende presentatoren

Dit programma wordt gepresenteerd door verschillende presentatoren.

Miljoenen kinderen groeien op in extreme armoede. Door het ontbreken van basisvoorzieningen hebben ze geen eerlijke kans om zich gezond te ontwikkelen. Zicht op een hoopvolle toekomst hebben kinderen die opgroeien in armoede vaak niet. De pandemie, klimaatveranderingen en een wereldwijde voedselcrisis maken hen nog kwetsbaarder dan ze al waren. Groot Nieuws Radio en Compassion dagen je uit een verschil te maken in het leven van deze kinderen!

Reageren op On the Move

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 0627065112.

Lees hier meer over app'en naar de studio.
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.