Op 8 oktober vindt de Open Doors-dag plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Op Groot Nieuws Radio luister je de hele middag mee naar het programma, maar ook naar verhalen van de bezoekers.

Eunice Nahuis

Eunice Nahuis

Eunice Nahuis (1990) presenteert het programma Brandstof bij Groot Nieuws Radio. Of het nou gaat om pure chocola, pure koffie, of pure gesprekken, Eunice wordt er gelukkig van. Ze gebruikt veel knipoogjes en smileys om woorden de goede toon mee te geven. Houdt van complimenten geven, op het ongemakkelijke af ;) Kijk, daar heb je al zo’n belangrijke knipoog. Die liefde voor mensen neemt ze mee in Brandstof. Verder is Eunice dol op haar familie, vrienden en zingen. Ze beleeft graag avonturen, klein en groot, ver weg en dichtbij.

Open Doors-dag gemist

Meer Groot Nieuws gemist

za 26 november

10:00 - 12:00

Beluister nu

vr 25 november

22:00 - 22:30

Beluister nu

vr 25 november

19:00 - 20:00

Beluister nu

vr 25 november

16:00 - 19:00

Beluister nu
Het thema van de Open Door-dag is: 'Baken van hoop.' Als we iets kunnen leren van de vervolgde kerk, dan is het wel dat de Here God een Baken van hoop is. Doordat Hij Zijn licht laat schijnen in onze levens, mogen ook wij daar weer iets van doorgeven. Hoe de vervolgde kerk hiermee omgaat, horen we tijdens de Open Doors-dag.

Reageren op Open Doors-dag

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 0627065112.

Lees hier meer over app'en naar de studio.
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.