Speciaal voor de luisteraar van Groot Nieuws Radio is cabaretier, zanger en theoloog Rob Favier druk met liedjes schrijven. Op 31 december hoor je bij Groot Nieuws Radio Rob’s oudejaarsconference. Het coronavirus drukt zijn stempel op de inhoud, maar is zeker niet het enige dat de revue passeert.

Voor de muziek in de conference werkt Rob samen met pianist Jan Willem van Delft, bassist Mark Debbers, Paul van der Feen blaast op de saxofoon en klarinet en zoon Steven drumt. Rob zingt niet alleen, maar samen met Leonie van den Berg.

De oudejaarsconference ‘Het leven is besmettelijk’ hoor je donderdag 31 december 2020 vanaf 20.00 bij Groot Nieuws Radio.

Foto: Tobias Huizing

Ronald Koops

Ronald Koops

Ronald Koops (1975) presenteert elke donderdag- en vrijdagochtend het programma De Nieuwe Morgen. Daarnaast is hij werkzaam bij Tot Heil des Volks en geeft hij onderwijs over lofprijzing en aanbidding in de kerk. In 2015 verscheen zijn CD 'Herademen met de Psalmen'. Op dit album heeft hij een aantal psalmen uit de Nieuwe Bijbelvertaling letterlijk op muziek gezet en er nieuwe liederen van gemaakt met woorden van troost, hoop en verwachting om te luisteren, te zingen en te herademen.

Joost van Gelder

Joost van Gelder

Ben Ketting

Ben Ketting

Ben Ketting (1960) is terug op de radio en vanaf dit nieuwe radioseizoen te horen bij Groot Nieuws Radio. Hij werkte in het verleden aan programma's als Gospelrock (NCRV) en Zeggus (EO). Nu presenteert hij op zaterdagochtend Mens & Missie bij Groot Nieuws Radio, een programma waarin aandacht wordt besteed aan mensen en organisaties die elk op hun eigen manier bouwen aan Gods koninkrijk.

Verschillende presentatoren

Verschillende presentatoren

Dit programma wordt gepresenteerd door verschillende presentatoren.

Eunice Nahuis

Eunice Nahuis

Eunice Nahuis (1990) presenteert het programma Brandstof bij Groot Nieuws Radio. Of het nou gaat om pure chocola, pure koffie, of pure gesprekken, Eunice wordt er gelukkig van. Ze gebruikt veel knipoogjes en smileys om woorden de goede toon mee te geven. Houdt van complimenten geven, op het ongemakkelijke af ;) Kijk, daar heb je al zo’n belangrijke knipoog. Die liefde voor mensen neemt ze mee in Brandstof. Verder is Eunice dol op haar familie, vrienden en zingen. Ze beleeft graag avonturen, klein en groot, ver weg en dichtbij.

Daan Olthoff

Daan Olthoff

Lukas Kramer

Lukas Kramer

Lukas Kramer (1990) maakt de podcastserie Het Groene Pad en presenteert verschillende programma's bij Groot Nieuws Radio. In zijn vrije tijd houdt hij van wielrennen, musea bezoeken en podcasts luisteren.

Laurens van de Kraats

Laurens van de Kraats

“Zo’n stukje radio dat spontaan tussen twaalf en twee ontstaat: dat geeft me echt een glimlach. Die leuke kennismaking met een luisteraar of de mooie persoonlijke motivatie achter een lied dat wordt aangevraagd in de muzikale grabbelton. Na zo’n verhaal kan een lied voor mij ook ineens heel anders klinken. Het voelt als een cadeautje van de luisteraar, dat zij een stukje van hun hart delen en daarmee mij ook raken.” Laurens van de Kraats (1995) presenteert elke werkdag tussen 12:00 en 14:00 uur het programma Laurens' Lunchroom. Hij houdt van het onverwachte en is telkens actief opzoek naar iets nieuws. Verbinding leggen en een stukje meelopen met de luisteraar, dat maakt zijn dag geslaagd. Lunchwandelen zit er tijdens dit programma even niet in, maar in zijn vrije tijd loopt Laurens het Pieterpad.

Cor Weeda

Cor Weeda

Cor Weeda (1951) heeft van 2009 tot 2015 fulltime gewerkt aan de productie van Nederlandse bijbelstudieprogramma's, waaronder het programma 'De Bijbel Door' dat elke werkdag bij Groot Nieuws Radio is te horen. Theologie studeerde hij aan de Evangelische Bijbelschool 'Brandpunt' te Doorn, de Hogere Reformatorische Leergang te Zwolle en de Reformatorische Theologische Hogeschool te Kampen. Cor Weeda is ook actief als spreker in evangelische gemeenten.

Non-stop

Non-stop

Dit programma wordt niet gepresenteerd.

Oudejaarsconference Rob Favier gemist

Meer Groot Nieuws gemist

za 23 januari

10:00 - 12:00

Beluister nu

vr 22 januari

22:00 - 22:40

Beluister nu

vr 22 januari

20:00 - 21:00

Beluister nu

vr 22 januari

19:00 - 20:00

Beluister nu

Reageren op Oudejaarsconference Rob Favier

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 0627065112.

Lees hier meer over app'en naar de studio.