Met Charlotte Jordaan

Annemarie Biljard

Annemarie Biljard

Het allerleukste moment van de dag is de ochtend! Althans, als je het Annemarie Biljard vraagt; zij verbindt zich graag met al die mensen die graag samen de dag willen beginnen! Annemarie houdt van serieuze gesprekken over de meest uiteenlopende onderwerpen, soms vergezeld van een licht ironische ondertoon en vragen waarvan je denkt 'dat wilde ik nou ook net weten'. En ondertussen valt er gelukkig ook nog genoeg te lachen...

Hans van Vuuren

Hans van Vuuren

Al vanaf het prille begin is Hans van Vuuren (1973) betrokken bij het werk van Groot Nieuws Radio. Hij presenteerde in het verleden programma's als Wens, Friends en Classics. Tegenwoordig is hij elke middag te horen in het muziekprogramma Backstage. In het weekend ontdekt Hans de wereld van de kerk- en koormuziek in het programma 't Heerlijk Loflied. "Ik hou van christelijke muziek. Die passie wil ik graag met luisteraars delen."

Vriendenconcert gemist

Meer Groot Nieuws gemist

vr 18 november

20:00 - 22:00

Beluister nu

vr 11 november

20:00 - 22:00

Beluister nu
Een feestelijke afsluiting van de Vriendenweek met Charlotte Jordaan. Ze speelt nummers van haar eigen EP en bekende aanbiddingsmuziek. Zing je mee?

Reageren op Vriendenconcert

Stuur een e-mail via dit formulier of stuur een Whatsappje via 0627065112.

Lees hier meer over app'en naar de studio.
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.