Aanstaande vrijdag 5 februari tussen 20.00 en 22.00 kun je meedoen met de pubquiz op Groot Nieuws Radio! Jorieke, Thijs en Eunice zitten voor je klaar in de studio met een gezellig quiz. Muziek, sport, Bijbelkennis en wat weet je eigenlijk over de presentatoren van Groot Nieuws Radio? Test je kennis en doe mee! Alleen, als gezin of met een heel team op afstand, alles kan! En natuurlijk zijn er ook leuke prijzen te winnen.

Meedoen met een team

Het leukste is natuurlijk om met een team mee te doen aan de pubquiz. Dat kan heel eenvoudig, zoek wat mensen bij elkaar en zorg dat iedereen vrijdag om 20 uur klaar zit bij een radio of via internet meeluistert. Het is handig om een app groep, zoom scherm of telefoonlijn met elkaar te hebben om snel te kunnen overleggen. Per vraag is 30 seconde de tijd om te reageren. Eén teamlid vult de antwoorden dan namens jullie team in.

De quiz is voor de hele familie, het eerste half uur zijn er vragen speciaal voor kinderen. Leuk als afsluiting van deze periode van thuisonderwijs om er samen een gezellige avond van te maken. Om 20.30 uur begint de pubquiz. Daarvoor wordt alles goed uitgelegd.
Klik op deze link voor de Grote pubquiz!

Om 20.30 uur beginnen we, daarvoor sta je in de wacht.

Klik hier om mee te doen aan de kinderquiz!

Je hoeft je vooraf niet aan te melden, zet gewoon je radio aan het wijst vanzelf.

Prijzen

Eerste prijs is een pizzarette plus 50 euro boodschappenbon
Tweede prijs een complete kaasfondue set
Derde prijs is een sjoelbak

Met de kinderquiz kan je ook een gezelschapsspel naar keuze winnen!

Vrijdag 5 februari om 20.00-22.00 bij Groot Nieuws Radio