Blessings bestaat 10 jaar. Dat wilden we donderdag 24 maart groots vieren met 25 Uur Blessings. Maar helaas, Tim heeft corona. Het feestje willen we door laten gaan. We willen het samen met jou vieren, deze bijzondere gebeurtenis. Dat doen we nu een week later. Donderdag 31 maart presenteert Tim 25 Uur Blessings.

Tim liet ons weten: “Vol ongeloof en met een knoop in mijn maag keek ik van de week naar de twee felroze streepjes die verschenen toen ik een corona-zelftest deed. ‘Een herhaaldelijk ‘Dat meen je niet?’ en ‘niet nu! vloog door de kamer. Hoewel ik alweer wat opkrabbel zijn we helaas genoodzaakt de jubileumuitzending te verplaatsen naar volgende week. Deo volente 31 maart, 9:00 uur, gaan we alsnog uit de startblokken. Hopelijk tot dan… en Blessings!”

Wat kan je verwachten? Mooie herinneringen aan bijzondere Blessings die werden bezorgd, heel veel bemoedigingen die over en weer gaan via de radio en live muziek van diverse artiesten. Samen vieren we feest, maar willen ook een blessing zijn voor anderen. Daar kan jij bij helpen. Tijdens de uitzending van 25 Uur Blessings zamelen we geld in voor de stichting Als Kanker Je Raakt.

In De Dag Van Vandaag belde presentator Lukas dinsdagmiddag even met Tim. Daar vertelt hij dat hij gigantisch baalde, maar inmiddels al wel een beetje geschakeld heeft in zijn hoofd: