Tijdens Back to School zet Groot Nieuws Radio zich met Compassion in om zo veel mogelijk nieuwe kindsponsoren aan te trekken. Hoeveel het met een kind doet als hij of zij gesponsord wordt, is sponsor Christine in de uitzending van Blessings wel heel duidelijk geworden. 

Samen met haar echtgenoot Pieter sponsort ze twee kinderen. De eerste is de 17-jarige Robert uit Rwanda. Met hem onderhoudt Christine briefcontact, wat Robert enorm zegt te waarderen. Plannen liggen om erheen te reizen en de Muskathlon te gaan lopen.

Audioboodschap

Het tweede kind dat ze sponsort is de 9-jarige Sarah uit Togo. Zij stuurt vooral tekeningen naar Christine. Maar in de uitzending van Blessings blijkt het Togolese meisje een audioboodschap voor haar sponsoren te hebben ingesproken. Ze blijkt grootse toekomstdromen te hebben; ze wil zakenvrouw worden en er voor de anderen zijn.

Christine is ontroerd en neemt rechtstreeks in de uitzending ook een audioboodschap voor Sarah op. Haar geluidsopname wordt door Groot Nieuws Radio naar Togo teruggestuurd.

 

Beeld: Compassion, ter illustratie.