Welkom in de Groot Nieuws Radio vriendenweek! Wil jij onderdeel uitmaken van onze vriendenclub? Word dan deze week vriend en ontvang gratis de allernieuwste CD van de band LEV. Al 12,5 jaar laat Groot Nieuws Radio het evangelie klinken op de radio door inspirerende gesprekken, muziek die je raakt en actuele podcasts. Ben je nog geen vriend? Sluit je aan en steun onze missie!

Wat doet Groot Groot Nieuws Radio?

Groot Nieuws Radio is het christelijke radiostation van Nederland en kun je altijd en overal ontvangen: via de app, website, interactieve tv of DAB+. Elke dag hoor je bemoedigende en opbouwende radioprogramma’s en de nieuwste christelijke muziek. Luister bijvoorbeeld naar interessante gesprekken in Bij Jorieke en Brandstof. Blijf op de hoogte van het nieuws in De Nieuwe Morgen en De Dag Van Vandaag. Of sluit je dag af met een interessante Bijbelstudie in Op weg met de Bijbel.

Waarom is het belangrijk om vriend te worden?

Als commercieel en onafhankelijk station krijgen we geen subsidie van de overheid, zoals de omroepen van de NPO. We zijn afhankelijk van reclameinkomsten, de businessclub én van betrokken luisteraars die ons steunen. En als luisteraar kun je dus verschil maken door je aan te melden als vriend. We kunnen dankzij jouw steun programma’s uitzenden, investeren in uitzendapparatuur en in zichtbaarheid in Nederland. Zonder onze club van trouwe vrienden kan Groot Nieuws Radio niet bestaan.

Hoe kan ik vriend worden?

Dat kan heel makkelijk via www.grootnieuwsradio.nl/vriend. Meld je aan en steun Groot Nieuws Radio met € 7,50 per maand. Je ontvangt als dank een mooi welkomstcadeau, bijvoorbeeld de CD ‘Dansen in de regen’ van LEV of het boek ‘Verlangen naar vrijheid’ van Thijs en Jorieke.

Je kan ook vriend worden door het woord ‘Vriend’ te appen naar 0627065112. Of bel 0909-123 1008 (55 ct/min). Spreek je naam en telefoonnummer in, dan bellen we je snel terug.

Bekijk hier een video over Groot Nieuws Radio. De tekst gaat verder onder de videoplayer.

Welke prijzen kan ik winnen?

In de Groot Nieuws Radio Vriendenweek maak je als nieuwe vriend kans op toffe prijzen! Misschien word je in een van de uitzendingen wel verrast.

Pure Highway 200 DAB+ adapter.
Kun je Groot Nieuws Radio nog niet ontvangen in de auto? Met deze Pure Highway 200 DAB+ adapter maak je jouw huidige autoradio geschikt voor DAB+, zodat je ook onderweg kunt luisteren naar de programma’s van Groot Nieuws Radio en genieten van christelijke muziek. De adapter wordt geleverd inclusief antenne.

Cadeaubon Kameel.nl t.w.v. € 25
Op zoek naar een mooi boek of album voor de zomervakantie? Bij de webshop Kameel.nl heb je keuze uit een ruim aanbod van christelijke boeken en cd’s, maar ook dvd’s, Bijbels, kaarten en cursussen. Ook de boeken die in de programma’s Bij Jorieke en Brandstof besproken worden, kun je vaak terugvinden op Kameel.nl. Wat kies jij uit?

Kaarten op Tafel reiseditie (spel)
Of je op vakantie gaat of thuis blijft, de zomerperiode is een uitstekende tijd om samen tijd door te brengen met familie en vrienden. Speel met elkaar een christelijk spel, bijvoorbeeld Kaarten op Tafel. Met dit spel kun je op een leuke, ontspannen en beetje prikkelende manier met elkaar in gesprek raken over jezelf, de ander en over God.

Geheime dienst (spel)
Je maakt ook kans op het spel Geheime dienst, een kaartspel over bijbelsmokkelaars, geheime huiszoekingen en de verspreiding van het evangelie. Geschikt om met kleine én grote groepen te spelen. Dit spel is ontwikkeld in samenwerking met Open Doors, een organisatie die zich inzet voor vervolgde christenen.

It’s a date (spel)
Het derde spel waar je kans op maakt is It’s A Date. In dit spel strijden jullie om de ideale date. Alle liefdestalen komen aan bod in dit spannende en strategische spel. Tijdens het spel stel je elkaar vragen en ontdek jij hoe je komende week elkaar de liefde kan uiten. Een echt liefdesspel voor twee, ontwikkeld in samenwerking met de Marriage Course.

Maar… ik ben al vriend! Hoe kan ik meedoen in de vriendenweek?

In de Vriendenweek vergeten we ook onze trouwe vrienden niet. Sommige vrienden steunen ons echt al jarenlang, daarvoor zijn we enorm dankbaar. Als vriend maak je deze week kans op de spellen Geheime dienst en It’s a date. Wil je daar kans op maken, klik dan hier!

Ik wil een eenmalige gift geven, kan dat ook?

Met structurele giften kunnen we structurele plannen uitvoeren, daarom vragen we je in eerste instantie om vriend te worden. Geef je liever een eenmalige gift, dan kan dat ook. Ga naar www.grootnieuwsradio.nl/gift en geef eenmalig een gift voor het werk van Groot Nieuws Radio. Hartelijk dank!