Doorpraten na een uitzending of gewoon even je hart luchten? Het is een langgekoesterde wens om de luisteraars van Groot Nieuws Radio nazorg te kunnen bieden. Dankzij een partnerschap met Jezus.net is die wens nu realiteit.

In de uitzendingen van Groot Nieuws Radio komen veel mooie, maar soms ook lastige thema’s voorbij. Luisteraars praten mee via de mail of app. Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio, is blij met de mogelijkheid om nu ook nazorg te bieden. “We merken dat er veel behoefte is om ook na de uitzending door te praten. We hopen dat we veel luisteraars verder kunnen helpen in hun worstelingen en persoonlijke zoektocht.”

Via Grootnieuwsradio.nl/doorpraten komen bezoekers op een pagina van Jezus.nl. Elke werkdag van 9.30 tot 12 zitten er mensen klaar om live te chatten. Daarnaast kun je altijd een formulier invullen waar binnen 24uur reactie op wordt gegeven.

Naast de contactmogelijkheid vind je op de Grootnieuwsradio.nl/doorpraten links naar de leesplannen, kerkdiensten, gebedsverzoeken en onze podcast. Hier kun je je ook aanmelden voor een cursus of de dagelijkse bemoedig van Jezus.nl.