Dinsdag 10 november vond de tweede online bijeenkomst van de Groot Nieuws Radio Businessclub plaats. Live vanuit De Donjon in Eindhoven stonden we met elkaar in verbinding via Zoom. ‘Hoe besmettelijk ben jij?’ was het thema dat tijdens de ontmoeting centraal stond.

Het werd een inspirerende avond vol verbinding, ondersteund met muziek van Matthijn Buwalda. Hij was tevens tafelheer bij presentator Hans van Vuuren. Ook Minella van Bergeijk (Tear) en Pieter Struijk (WebNL) waren te gast in de studio en via een live-verbinding in Zoom praatten diverse ondernemers uit de Businessclub mee.

Graag zoomen we nog even in op het inspiratiemoment van Wim Hoddenbagh, die sprak over het thema ‘Hoe besmettelijk ben jij?’. Hij dacht met ons na over het heiligen van onze tijd, plek, relaties, bestemming en onze roeping, en gaf daarover twee vragen mee:

  • Welke van deze 5 gebieden hebben achterstallig onderhoud?
  • Hoe kun jij Gods aanwezigheid zichtbaar maken op de plek waar je bent? (oftewel: Hoe besmettelijk ben jij?)

Als Businessclub dagen je nu uit om daar ook deze week mee aan de slag te gaan; kunnen en gaan we doen waar ons hart het hardst voor klopt? (Matthijn Buwalda).

Natuurlijk ontmoeten we elkaar nóg liever in real-life en we hebben er vertrouwen in om dit in 2021 weer te kunnen doen. Achter de schermen werken we aan een programma waarin we elkaar ook op kleine schaal kunnen ontmoeten. We merken dat daar steeds meer behoefte aan is.

Heb je van de avond genoten en gun je dit ook aan een collega-ondernemer? Laat het ons weten via je relatiebeheerder! We groeien graag nog verder door met de businessclub. Al tijdens de uitzending hebben zich nieuwe leden aangemeld. Breng jij ons in contact met een ondernemer waaruit een nieuw lidmaatschap volgt; dan ontvang je 200 extra gratis reclamesecondes op Groot Nieuws Radio Non-Stop en SevenFM.

Bekijk de online ontmoeting van de Businessclub hieronder terug.

Beeld: Jolien Kooijman