Wie kan er wel een mooie bemoediging, een bedankje of gewoon een lief gebaar gebruiken? Tijdens de vriendenweek willen we onze luisteraars de gelegenheid geven om hun vrienden een blessing in de vorm van een lied te sturen. Niet alleen tijdens de programma’s Blessings en Wens, maar de hele dag door!

Van 23 tot en met 27 november hoor je in elke uitzending van De Nieuwe Morgen, Brandstof, Bij Jorieke, Laurens’ Lunchroom, Backstage en De Dag Van Vandaag een blessing.

Wat is de “Vrienden-voor-elkaar-blessing

De vrienden-voor-elkaar-blessing is een persoonlijke boodschap + verzoekplaat in het teken van vriendschap. Dit is het moment om vriendschappen te vieren, elkaar te steunen en vast te houden en familie- en vriendschapsbanden aan te halen.

Zo vraag je een Vrienden-voor-elkaar-blessing aan

Vul hieronder het formulier in en kies de datum waarop je zou willen dat deze wordt uigezonden. Elke dag is er plek voor een aantal blessings. Is de dag van jouw keuze niet meer zichtbaar? Dan zit deze vol en kun je je blessing voor die specifieke datum niet meer inzenden. Inspiratie voor een Blessing nodig? Kijk eens bij de suggesties.

Het is niet meer mogelijk om een vrienden-voor-elkaar-blessing aan te vragen. Een gewone Blessing of Wens kan natuurlijk wel nog steeds.