Word jij deze week lid van de Groot Nieuws Radio Businessclub? Dan ga je deze zomer misschien wel gratis op vakantie naar De Betteld in Zelhem! Deze week maak je bij Groot Nieuws Radio kans op een van de drie arrangementen voor een week lang heerlijk genieten in een safari- of glampingtent op deze christelijke camping.

Als lid van de Businessclub word je onderdeel van een groot netwerk van christelijke ondernemers. Ook profiteer je van scherpe advertentietarieven en draag je bij aan de missie van Groot Nieuws Radio om te bouwen aan het christelijke radiostation. Al vanaf € 100 per maand ben je lid van de Groot Nieuws Radio Businessclub.

Hoe doe ik mee?

Laat via het onderstaande formulier weten dat je interesse hebt in een lidmaatschap van de Businessclub. Vervolgens nemen ze contact met je op. Besluit je om lid te worden? Dan doe je mee met deze actie en maak je kans op de vakantie. Alleen nieuwe businessclubleden die lid worden tussen 25 t/m 31 juli 2020 maken kans op deze prijs. Maandagochtend 3 augustus maken we de winnaars bekend in Zomerradio.

Deze actie is afgelopen.

Beeld: De Betteld