Wil jij het werk van Groot Nieuws Radio ondersteunen? Word deze week vriend voor € 7,50 per maand en ontvang gratis de nieuwe CD ‘Jezus Overwinnaar’ van Mozaiek Worship. Ook maak je in de Vriendenweek (23 t/m 29 november) kans op extra prijzen, zoals een DAB+ adapter voor in de auto of een Groot Nieuws Experience Lunch. Meld je nu aan!

Waarom Groot Nieuws Radio ondersteunen?

Onze missie is om 24/7 christelijke radio te brengen in Nederland. Dat doen we met programma’s op ons hoofdkanaal Groot Nieuws Radio, met ons nieuwe kanaal Groot Nieuws Radio Non-stop, Seven FM en met podcasts. Dagelijks zenden we christelijke muziek en geloofsgesprekken uit in de (digitale) ether.

We krijgen echter geen subsidie, zoals de publieke radiostations wel krijgen. Voor inkomsten zijn we volledig afhankelijk van reclame-inkomsten en giften. We zijn dankbaar voor een trouwe club vrienden die ons maandelijks steunt. Op die manier kunnen we onze missie voortzetten. Omdat sommige vrienden soms ook besluiten om andere goede doelen te steunen, houden we twee keer per jaar een Vriendenweek waarin we luisteraars oproepen om vriend te worden.

Hoe kan ik me aanmelden?

Dat kan heel eenvoudig via het aanmeldformulier op onze website. Selecteer het bedrag dat je maandelijks wil geven aan Groot Nieuws Radio en het welkomstgeschenk. Binnen enkele weken sturen we het cadeau naar je op.

In de Vriendenweek is het ook mogelijk om je telefonisch aan te melden. Bel op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur met 0909-1231008 (55 cent/min). Een medewerker helpt je dan om je aan te melden als vriend.

Uit welke welkomstgeschenken kan ik kiezen als ik vriend word?

Als je besluit Groot Nieuws Radio te steunen voor € 7,50 per maand, ontvang je van een mooi welkomstgeschenk. In de Vriendenweek kun je kiezen uit de volgende cadeaus:

  • CD ‘Jezus Overwinnaar’ van Mozaiek Worship
  • CD ‘Look Up Child’ van Lauren Daigle
  • CD ‘Opwekkingsliederen 43’ van de Opwekking Band
  • Boek ‘Verlangen naar vrijheid’ van Jorieke Eijlers en Thijs Noorlandt

Meld je nu aan als vriend!

Op welke prijzen maak ik kans?

In de Vriendenweek maak je als nieuwe vriend kans op mooie prijzen! In bijna elk programma gaan we wel een paar prijzen weggeven, denk aan:

Wil je kans maken op deze prijzen? Meld je aan als vriend!

Maar… ik ben al vriend!

Dan hebben we iets heel leuks voor je! Hou in de Vriendenweek je mailbox in de gaten, want we sturen je een leuk cadeautje toe. We zijn enorm blij met de vriendschap en het feit dat jij Groot Nieuws Radio steunt. Dankjewel!