Of je op vakantie gaat of thuis vakantie viert, zorg dat je radio binnen handbereik blijft. De presentatoren van Groot Nieuws Radio vieren de zomer met je mee tijdens Zomerradio van 20 juli t/m 28 augustus. Van maandag tot en met vrijdag zijn er gepresenteerde programma’s, een Bijbelquiz en diensten van christelijke conferenties. Op zondagochtend ben je van harte welkom bij de Zomerkerk!

Zomerkerk

De kerkdiensten op zondagochtend komen deze zomer niet vanuit de studio van Groot Nieuws Radio, maar zijn opgenomen op camping het Beloofde Land in Voorthuizen en conferentiecentrum Brandpunt in Doorn. Sprekers als Otto de Bruijne, Gilbert Thera, Wilkin van de Kamp, Arie de Rover en Willem de Vink zullen spreken in de Zomerkerk. Muziek is er van Elise Mannah en Reni & Elisa Krijgsman. De zomerkerkdiensten zijn elke zondagochtend vanaf 10:00 uur te horen bij Groot Nieuws Radio en te bekijken via YouTube.

Programma’s

Tijdens Zomerradio zijn er op werkdagen van 07:00 uur tot en met 18:00 uur gepresenteerde programma’s te horen bij Groot Nieuws Radio. Seven FM-dj’s Joost van Gelder en Daan Olthoff zijn dit jaar ook toegevoegd aan het presentatieteam van Zomerradio.

Conferenties

Zoek je naar geloofsverdieping deze zomer? Luister dan elke werkdag om 10:00 uur naar een dienst van een christelijke conferentie. Je hoort onder andere samenkomsten van de New Wine Zomerconferentie, de Digitale Pinksterconferentie van afgelopen jaar en de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. Bekijk hier het overzicht van de diensten.

Bijbelquiz

Net als voorgaande jaren kun je dit jaar ook weer dagelijks meedoen met de Groot Nieuws Radio Bijbelquiz. Deze zomer krijg je vragen over profeten. Weet je het juiste antwoord door te geven? Dan maak je kans op de cursusmap ‘Rondreis door de Bijbel’ én een online cursus naar keuze van het Evangelisch College. Aan het eind van de zomer verloten we 2x een studiecheque t.w.v. € 250 van het Evangelische College.

Beeld: Unsplash