Sandwich

Elke werkdag 12:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Sandwich, elke werkdag tijdens de lunch!

Sandwich, elke werkdag tijdens de lunch!

Aan het begin van de middag draait Groot Nieuws Radio veel muziek, maar is er ook plek voor nieuws, opbouwing en natuurlijk gezelligheid. En we horen ook graag van jou! Praat mee met de stelling van de dag, kies jouw muzikale favoriet in de Groot Nieuws Radio Topcollectie en wie wint vandaag de Groot Nieuws Radio Broodplank?

Elke werkdag, 12:00 - 14:00

Nieuws uit Sandwich

Nieuwe namen voor het Feest van Geloof 2018

elvisegrootsdonderdag 20 september 2018 13:40 Vorige week maakten we de naam van Sharon Kips bekend voor de line-up van het Feest van Geloof, maar er zijn nog veel meer artiesten die ook komen. In Sandwich belde Nando Kok donderdag met Elvis E. Hij komt samen met gospelkoor G-Roots ook op 24 november 2018 naar De Basiliek in Veenendaal om het Feest van Geloof te ondersteunen. Lees verder

Alpha Cursus onderzocht impact geloofsleven

alphacursusdonderdag 20 september 2018 13:30 Jaarlijks doen 15.000 mensen in ons land mee met een Alpha cursus. Tijdens deze cursus maak je kennis met het christelijke geloof. Bij Alpha Nederland horen ze al jaren mooie reacties en verhalen van cursisten, maar nog nooit werd echt onderzocht wat voor een impact het nou echt had op het geloofsleven van de deelnemers. Tot nu toe. Directeur Arnoud Drop vertelde in Sandwich over de uitkomst van dat onderzoek. Lees verder

Deze week in Den Haag

Op vrijdagmiddag blikken we in Sandwich terug op de week in politiek Den Haag. Addy de Jong, politiek commentator van het Reformatorisch Dagblad, geeft je de achtergrond bij opmerkelijke zaken die hebben gespeeld en zet onderbelichte thema’s in de schijnwerpers.

Beeld: RD

Verhalen van verre talen

Elke woensdagmiddag hoor je in Sandwich het verhaal achter de dagtekst. De teksten zijn uitgekozen door zendingswerkers die werken aan lokale vertalingen van de Bijbel. Anne Grijzenhout van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland neemt je daar elke week mee naartoe met hun verhalen.

Beeld: Adriaan Verhoeven

Reageren op Sandwich?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Nando Kok