Sandwich

Elke werkdag 12:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Darlene Zschech Here I Am Send Me (Live) (Radio)
Luister

Sandwich, elke werkdag tijdens de lunch!

Sandwich, elke werkdag tijdens de lunch!

Aan het begin van de middag draait Groot Nieuws Radio veel muziek, maar is er ook plek voor nieuws, opbouwing en natuurlijk gezelligheid. En we horen ook graag van jou! Praat mee met de stelling van de dag, kies jouw muzikale favoriet in de Groot Nieuws Radio Topcollectie en wie wint vandaag de Groot Nieuws Radio Broodplank?

Elke werkdag, 12:00 - 14:00

Nieuws uit Sandwich

Trinity van start met kerststallen tour

kerstallen tour trinityvrijdag 07 december 2018 10:43 Trinity gaat bijna van start met hun kerststallen tour. Een manegebak wordt omgetoverd tot kerststal en er is veel sfeer door vuurtjes, banjospelers en lichtjes. En er is natuurlijk nieuwe muziek, kerstmuziek! Ze zingen die nummers in het Nederlands. Niek en Elbert Smelt: "Als je in je eigen taal zingt breng je mensen dichterbij elkaar. We hebben soms te weinig oog gehad voor onze eigen cultuur." Lees verder

Het feest Chanoeka wijst naar Jezus de messias

chanoeka_unsplashwoensdag 05 december 2018 13:30 In de week dat Advent begon en veel mensen Sinterklaas vieren, is er ook nog een ander feest: Chanoeka. Het feest van de lichtjes komt voort uit de joodse traditie en is afgelopen weekend begonnen. Joyce de Jongh, auteur van het boek 'Lichtjesfeest' viert het samen met haar gezin acht dagen lang. "Het feest wijst op Jezus, Hij ontsteekt het licht in de wereld en in ons leven", vertelt ze in Sandwich. Lees verder

Deze week in Den Haag

Op vrijdagmiddag blikken we in Sandwich terug op de week in politiek Den Haag. Addy de Jong, politiek commentator van het Reformatorisch Dagblad, geeft je de achtergrond bij opmerkelijke zaken die hebben gespeeld en zet onderbelichte thema’s in de schijnwerpers.

Beeld: RD

Verhalen van verre talen

Elke woensdagmiddag hoor je in Sandwich het verhaal achter de dagtekst. De teksten zijn uitgekozen door zendingswerkers die werken aan lokale vertalingen van de Bijbel. Anne Grijzenhout van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland neemt je daar elke week mee naartoe met hun verhalen.

Beeld: Adriaan Verhoeven

Reageren op Sandwich?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Nando Kok