Sandwich

Elke werkdag 12:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Hillsong United So Will I (100 Billion X) (Radio-Edit)
Luister

Sandwich, elke werkdag tijdens de lunch!

Sandwich, elke werkdag tijdens de lunch!

Aan het begin van de middag draait Groot Nieuws Radio veel muziek, maar is er ook plek voor nieuws, opbouwing en natuurlijk gezelligheid. En we horen ook graag van jou! Praat mee met de stelling van de dag, kies jouw muzikale favoriet in de Groot Nieuws Radio Topcollectie en wie wint vandaag de Groot Nieuws Radio Broodplank?

Elke werkdag, 12:00 - 14:00

Nieuws uit Sandwich

Thema Opwekking 2019: 'DIEPER met de Geest'

opwekking_pressdonderdag 15 november 2018 13:46 'DIEPER met de Geest' is het thema van Pinksterconferentie Opwekking 2019. Dat maakte directeur Ruben Flach van Stichting Opwekking donderdag bekend bij Groot Nieuws Radio. De conferentie wordt volgend jaar juni gehouden op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. Met thema wil Opwekking christenen aansporen om 'dieper' te gaan door en met de Heilige Geest. Lees verder

"Godswonder als Asia Bibi het land uit mag"

asiabibimaandag 05 november 2018 13:30 De vrijlating van de Pakistaanse Asia Bibi staat sinds afgelopen weekend op losse schroeven. Na drie dagen van protest hebben radicale moslims het voor elkaar gekregen dat de zaak heropend wordt. Open Doors doet een noodoproep tot gebed voor Asia Bibi. "Het zou een Godswonder zijn als ze nog het land uit zou kunnen", vertelt woordvoerder Klaas Muurling bij Groot Nieuws Radio. Lees verder

Deze week in Den Haag

Op vrijdagmiddag blikken we in Sandwich terug op de week in politiek Den Haag. Addy de Jong, politiek commentator van het Reformatorisch Dagblad, geeft je de achtergrond bij opmerkelijke zaken die hebben gespeeld en zet onderbelichte thema’s in de schijnwerpers.

Beeld: RD

Verhalen van verre talen

Elke woensdagmiddag hoor je in Sandwich het verhaal achter de dagtekst. De teksten zijn uitgekozen door zendingswerkers die werken aan lokale vertalingen van de Bijbel. Anne Grijzenhout van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland neemt je daar elke week mee naartoe met hun verhalen.

Beeld: Adriaan Verhoeven

Reageren op Sandwich?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Nando Kok