Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Darlene Zschech Wonderful You
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Darlene Zschech Wonderful You
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Darlene Zschech Wonderful You
Luister

Tim Hendriks

Tim Hendriks

Tim Hendriks (1983) presenteert elke werkdag de verzoekprogramma's Blessings en Wens.

“In de beginjaren van Groot Nieuws Radio ging ik aan de slag op de redactie. Ik haalde mijn diploma journalistiek en maakte mijn radiodebuut als nieuwslezer. Later presenteerde ik de programma's De Nieuwe Morgen en Avondmelange."

  Like Tim op Facebook 
Volg Tim op Twitter

Opbouwen

“Groot Nieuws Radio is opbouwend. Dat is ook precies waar de programma's 'Blessings' en 'Wens' voor staan. Er is niets mooiers dan iets te mogen doorgeven wat de ander goed doet, waar de ander van opknapt en door bemoedigd wordt. Of het nu een felicitatie, dankwoord of bemoedging is, in de kern communiceren we vooral: ik zie je, je bent oke en hoort erbij!

Bijzonder om te merken hoeveel impact de verzoeken hebben en hoe mensen hier zo persoonlijk door geraakt kunnen worden. Dat geeft mij de energie om er iedere werkdag weer voor te gaan."

Gouden RadioRing 2015

"Als je mij vraagt naar mijn mooiste radiomomenten ooit, dan begin ik te glimlachen en weet je waarschijnlijk al wat ik ga zeggen. Dan denk ik terug aan 2015, het jaar waarin Groot Nieuws Radio een zwaar bevochten en wonderlijke doorstart maakte. Ook was dit het jaar van de bekroning op ons werk, toen ik dankzij de luisteraars met Blessings de Gouden RadioRing won. Daarmee werd dit verbindende en bemoedigende programma uitgeroepen tot beste radioprogramma!"

Bekijk hier de uitreiking van de Gouden RadioRing:

Mail Tim Hendriks