Nu op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Joke Buis U Bent Meer Dan Welkom
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Joke Buis U Bent Meer Dan Welkom
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

16:00 - 19:00 De Dag Van Vandaag - Marien Korterink

Nu speelt

Joke Buis U Bent Meer Dan Welkom
Luister

Tim Hendriks

Tim Hendriks

Tim Hendriks (1983) presenteert elke werkdag de verzoekprogramma's Blessings en Wens.

"Het is een eer om de favoriete muziek van de luisteraar te draaien en daarmee een hoogstpersoonlijke blessing of wens door te geven. Steeds opnieuw ben ik onder de indruk van de betrokkenheid die in de verzoeken doorklinkt. Ik merk dat Blessings en Wens enorme impact hebben."

  Like Tim op Facebook 
Volg Tim op Twitter

Vis in het water

Op mijn paspoort heet ik Timotheüs Hendriks, maar zeg maar gewoon Tim. Ik ben de koning te rijk met mijn knappe vrouw Kirsten, een zoon en dochter. Ik ben geboren in Gouda, getogen in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Vandaag de dag woon ik op nog geen 10 minuten met de fiets vanaf de studio in Veenendaal. Ik studeerde journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede en ben zo’n anderhalf jaar na de oprichting van Groot Nieuws Radio op de redactie komen werken. Ik maakte mijn eerste radio-uren als nieuwslezer en presenteerde onder andere De Nieuwe Morgen en Avondmelange.

Op dit moment voel ik mij als een vis in het water met de programma's Blessings en Wens. In beide programma's zijn de verzoekplaten het basisingrediënt, maar gaat het in de eerste plaats om de luisteraar en de persoonlijke boodschap.

Verder ben ik ambassadeur voor ZOA en ga ik door het leven als Tim Vlogt. Zo nu en dan rolt er weer een nieuwe video uit voor Groot Nieuws Radio of mijn eigen YouTube-kanaal.

Gouden RadioRing 2015

"Als je mij vraagt naar mijn mooiste radiomomenten ooit, dan begin ik te glimlachen en weet je waarschijnlijk al wat ik ga zeggen. Dan denk ik terug aan 2015, het jaar waarin Groot Nieuws Radio een zwaar bevochten en wonderlijke doorstart maakte. Ook was dit het jaar van de bekroning op ons werk, toen ik dankzij de luisteraars met Blessings de Gouden RadioRing won. Daarmee werd dit verbindende en bemoedigende programma uitgeroepen tot beste radioprogramma!"

Bekijk hier de uitreiking van de Gouden RadioRing:

Mail Tim Hendriks