Top 1008

Vanaf 19 december Top 1008 - Verschillende presentatoren

Nu speelt

Chr. Gem. Koor De Zeeklank olv Johan Bredewout Oratorium Exodus: Ga Met God En Hij Zal Met Je Zijn (Samenzang)
Luister

Breng nu jouw stem uit voor de Top 1008!

Dit jaar zenden we de zevende editie van de Top 1008 uit! Daarvoor mag je weer jouw favoriete liederen aandragen voor een plek in de lijst. Wat zijn de mooiste en beste nummers ooit gemaakt? Geef ze door en wie weet krijgt dat lied wel een hoge plek in de lijst. De Top 1008 zenden we dit jaar uit tussen 18 en 22 december en 27 en 30 december (08:00 - 19:00 uur). De finale is dit jaar dus niet op Oudejaarsdag, maar op zaterdag 30 december.

Je kunt jouw stem uitbrengen voor de Top 1008 tot en met zaterdagavond 25 november. Tijdens het Feest van Geloof sluit de stembus.

Als dank voor je stem mogen we je namens Pro Life Zorgverzekeringen de CD 'Lopen op het water' aanbieden. Pro Life geeft je dan in de maand december een aanbieding voor een nieuwe zorgverzekering.


Stap 1: Jouw 10 favoriete liederen

We beginnen met het leukste, maar ook het lastigste onderdeel: het uitzoeken van 10 liedjes. Welke nummers moeten absoluut in de lijst komen? Je mag maximaal 10 keuzes aanvinken. Op de volgende pagina kun je nog 3 vrije keuzes invullen die niet in de lijst voorkomen.

Paar aandachtspunten bij het invullen:

  • Opwekkingsliederen krijgen geen plaats in de Top 1008. Op de vrijdag voor pinksteren zenden we de Opwekking Top 100 uit waar deze liederen in terecht komen.
  • Wil je snel zoeken naar jouw favoriete artiest? Gebruik de toetsencombinatie CTRL+F (of CMD+F op een MacBook) om de zoekfunctie van je browser te gebruiken.

 

Dat was stap 1! In het volgende scherm kun je jouw motivatie aangeven en kun je nog drie vrije keuzes indienen voor de lijst.