Wens

Elke dag 19:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Karyn Williams God Of All Comfort
Luister

CD van de Week in Wens

Chr. Genemuider Mannenkoor Stereo - Wij Loven U Immanuël

Chr. Genemuider Mannenkoor Stereo - Wij Loven U Immanuëlmaandag 10 december 2018 17:00

Je kunt gerust zeggen dat de decembermaand (samen met de lijdenstijd) een muzikaal hoogtepunt is in het Nederlandse korenlandschap. Het gros van de koren heeft deze periode uitgekozen om mooi uitgewerkte kerstconcerten te organiseren en daar ook maanden voor te studeren. Bijkomend voordeel is dat er met regelmaat voor gekozen wordt de studie-inspanningen vast te leggen op CD. Zo ook mannenkoor Stereo uit Genemuiden.

Begin oktober stapte men de Grote Kerk van Hasselt binnen om daar achttien kerstliederen vast te leggen, een muzikaal samenspel tussen het mannenkoor en muzikanten, aan de hand van arrangementen die dirigent Harm Hoeve grotendeels zelf voor zijn rekening nam.

Op het album vinden we bekende liederen als 'Komt Allen Tezamen', 'Nu Daagt Het In Het Oosten' en 'Stille Nacht', maar ook nieuwer materiaal als 'Er Is Hoop' en 'Jezus, Door Uw Komst Op Aard'.

Het orgel wordt tijdens de opnamen bespeeld door André van Vliet, de vleugel door Johan Bredewout. Tim van Klompenburg is percussionist en Marleen Regterschot is de sopraan is een drietal liederen. Daarnaast is ook een 13-delige delegatie van het Ars Musica Orkest van de partij.

Bestel de CD op bestelmuziek.nu

Meer CD's van de Week in Wens