Wens

Elke dag 19:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Amy Grant I Surrender All
Luister

Wens

Wens

In het verzoekprogramma Wens draait Tim namens u de mooiste psalmen, gezangen en geestelijke liederen als muzikale groet, bemoediging of felicitatie. Verras elkaar met een verzoekplaat op Groot Nieuws Radio en geef uw persoonlijke wens aan ons door. Tim bezorgt hem graag voor u!

Elke dag, 19:00 - 20:00

  Like de Facebookpagina 'Wens op Groot Nieuws Radio'

 

Vraag een lied aan in Wens

Doe mee met Wens en vraag ook een lied aan voor de ander. U kunt op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 bellen met 0909-1231008 (55ct/min), maar u kunt uw blessing ook doorgeven via de site. Vraag nu een wens aan!

Wens CD van de Week

Looft Hem Op Uw Blijde Snaren (Harp, Orgel, Strijkers)

Strijkersensemble o.l.v. Robert Cekov - Looft Hem op uw blijde snarenmaandag 12 november 2018 17:00 'Looft Hem Op Uw Blijde Snaren' is een muzikale samenwerking van Regina Ederveen, Arie van der Vlist en een Strijkersensemble onder leiding van Robert Cekov. En deze week is dit de WENS CD van de Week. Het is het vervolg op de instrumentale CD 'Psalmen met panfluit, strijkersensemble en orgel' uit 2006 die in een behoefte bleek te voorzien. En opnieuw is het Arie van der Vlist die het gros van de 16 psalm-arrangementen voor zijn rekening neemt. lees verder

Tim Hendriks

Reageren op Wens?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.