Wens

Elke dag 19:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Opwekking Band met Bertina Grijpstra 561 Nederig Van Hart
Luister

Wens

Wens

In het verzoekprogramma Wens draait Tim namens u de mooiste psalmen, gezangen en geestelijke liederen als muzikale groet, bemoediging of felicitatie. Verras elkaar met een verzoekplaat op Groot Nieuws Radio en geef uw persoonlijke wens aan ons door. Tim bezorgt hem graag voor u!

Elke dag, 19:00 - 20:00

  Like de Facebookpagina 'Wens op Groot Nieuws Radio'

 

Vraag een lied aan in Wens

Doe mee met Wens en vraag ook een lied aan voor de ander. U kunt op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 bellen met 0909-1231008 (55ct/min), maar u kunt uw blessing ook doorgeven via de site. Vraag nu een wens aan!

Wens CD van de Week

Strijkersensemble o.l.v. Robert Cekov - Looft Hem op uw blijde snaren

Strijkersensemble o.l.v. Robert Cekov - Looft Hem op uw blijde snarenmaandag 12 november 2018 17:00 'Looft Hem op uw blijde snaren' van het Strijkersensensemble o.l.v. Robert Cekov is de nieuwe CD van de Week in Wens. Het is het vervolg op de instrumentale CD 'Psalmen met panfluit, strijkersensemble en orgel' uit 2006 die in een behoeft ebleek te voorzien. Aan de CD werkten mee: Robert Cekov (1e viool), Boglárka Erdös (2e viool), János Konrád (altviool), Csaba Erdös (cello) en Nienke Kosters (contrabas). lees verder

Tim Hendriks

Reageren op Wens?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.