Wens

Elke dag 19:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Michael W. Smith Sky Spills Over (Radio-Edit)
Luister

Wens

Wens

In het verzoekprogramma Wens draait Tim namens u de mooiste psalmen, gezangen en geestelijke liederen als muzikale groet, bemoediging of felicitatie. Verras elkaar met een verzoekplaat op Groot Nieuws Radio en geef uw persoonlijke wens aan ons door. Tim bezorgt hem graag voor u!

Elke dag, 19:00 - 20:00

  Like de Facebookpagina 'Wens op Groot Nieuws Radio'

 

Vraag een lied aan in Wens

Doe mee met Wens en vraag ook een lied aan voor de ander. U kunt op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 bellen met 0909-1231008 (55ct/min), maar u kunt uw blessing ook doorgeven via de site. Vraag nu een wens aan!

Wens CD van de Week

Chr. Gem. Koor De Zeeklank Vollenhove - Ik Zing Een Eeuwigdurend Lied - Ononderbroken deel 1

Chr. Gem. Koor De Zeeklank Vollenhove - Ik Zing Een Eeuwigdurend Lied - Ononderbroken deel 1maandag 24 september 2018 17:00 Meestal pakken we een gloednieuw album als 'Wens CD van de Week', maar soms is het mooi om even wat bijzondere klassiekers erbij te pakken. Het psalmenalbum 'Ononderbroken; bijvoorbeeld, dat onder de naam 'Ik Zing Een Eeuwigdurend Lied' door het leven gaat. Op de CD staat een zestiental psalmbewerkingen van Johan Bredewout, met teksten van Jan Blei, Hans Bouwma en Hans de Ruiter. lees verder

Tim Hendriks

Reageren op Wens?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.