Wens

Elke dag 19:00 Wens - Tim Hendriks

Nu speelt

Muziektrack
Luister

Wens

Wens

In het verzoekprogramma Wens draait Tim namens u de mooiste psalmen, gezangen en geestelijke liederen als muzikale groet, bemoediging of felicitatie. Verras elkaar met een verzoekplaat op Groot Nieuws Radio en geef uw persoonlijke wens aan ons door. Tim bezorgt hem graag voor u!

Elke dag, 19:00 - 20:00

  Like de Facebookpagina 'Wens op Groot Nieuws Radio'

 

Vraag een lied aan in Wens

Doe mee met Wens en vraag ook een lied aan voor de ander. U kunt op werkdagen tussen 09:00 en 13:00 bellen met 0909-1231008 (55ct/min), maar u kunt uw blessing ook doorgeven via de site. Vraag nu een wens aan!

Wens CD van de Week

Chr. Genemuider Mannenkoor Stereo - Wij Loven U Immanuël

Chr. Genemuider Mannenkoor Stereo - Wij Loven U Immanuëlmaandag 10 december 2018 17:00 Je kunt gerust zeggen dat de decembermaand (samen met de lijdenstijd) een muzikaal hoogtepunt is in het Nederlandse korenlandschap. Het gros van de koren heeft deze periode uitgekozen om mooi uitgewerkte kerstconcerten te organiseren en daar ook maanden voor te studeren. Bijkomend voordeel is dat er met regelmaat voor gekozen wordt de studie-inspanningen vast te leggen op CD. Zo ook mannenkoor Stereo uit Genemuiden. lees verder

Tim Hendriks

Reageren op Wens?

Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.