Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 10:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

De Oden Van Salomo met Suzan Paas & Elbert Smelt De Hoogste Eer (Ode 26)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

De Oden Van Salomo met Suzan Paas & Elbert Smelt De Hoogste Eer (Ode 26)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Kerkdienst - Non-stop

Nu speelt

De Oden Van Salomo met Suzan Paas & Elbert Smelt De Hoogste Eer (Ode 26)
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Mirjam van der Vegt - Overvloed

Mirjam van der Vegt - Overvloed

Overvloed van Mirjam van der Vegt is het vijfde deel in de Adem de dag-reeks. Deze reeks brengt verdieping door middel van creatieve verwerkingsopdrachten, mooie gebeden en praktische korte meditaties. Overvloedig leven willen we allemaal. Maar wat is werkelijke overvloed en wanneer heb je voldoende? Hoe kom je uit de modus van tekort en leer je de overvloed van elke dag te zien en beleven? Teken - dicht - bid - mijmer - kleur - en mediteer jezelf richting een verzadigd leven waarin je kunt genieten van genoeg.

Maandag is Mirjam van der Vegt te gast in Bij Jorieke.

€ 4,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Theo van den Heuvel - Bidden

Theo van den Heuvel - Bidden

Wat zei Jezus over bidden? Hoe gaf Hij zijn eigen gebedsleven vorm? Wanneer bad Hij en waar? En waarom is het zo belangrijk om zijn uitnodiging om te bidden van harte te omarmen? Aan de hand van de vier Evangeliën neemt 'Bidden' van Theo van den Heuvel je mee in wat wij van Jezus zelf kunnen leren over bidden. Kenmerkend is dat Jezus geen stappenplan geeft, maar een uitnodiging doet om te komen, te kijken en te leren.

Woensdag is Theo van den Heuvel te gast in Bij Jorieke.

€ 19,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Diverse auteurs - De rode draad door de christelijke feesten

De rode draad door de christelijke feesten

Samen in het gezin de christelijke feesten in perspectief zetten, ontdekken wie God is en hoe zijn reddingsplan door de feesten heen duidelijk wordt. Het boek biedt voor elk feest een aantal weken van voorbereiding en vieren. Elke week bevat een uitgebreid gezinsmoment en vijf kortere themastukjes met vragen en creatieve opdrachten voor kinderen van verschillende leeftijden tot ca. 12 jaar.

Achterin zit een pakket voor een vlaggenlijn. Het boek biedt regelmatig opdrachten om een vlag op te hangen met symbolische kleur, vorm of tekst. Zo ontstaat het feest in eigen huis. Dit boek is ook uitstekend te gebruiken op scholen en in kerken.

Dinsdag was er in Sandwich aandacht voor dit boek.

€ 19,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Marieke Meijer - Relatiestress

Marieke Meijer - Relatiestress

Marieke Meijer begeleidt mensen met relatieproblemen en heeft gemerkt dat eenvoudige inzichten en tips grote invloed op relaties kunnen hebben. In dit boek beschrijft ze tien in de praktijk beproefde manieren om stress aan te pakken. Met die handvatten kun je zelf stressvolle situaties positief leren beïnvloeden, ook als je partner het allemaal niet zo nodig vindt. De kern van het boek is de liefde van God voor mensen. Wij kunnen liefhebben door zijn liefde voor ons.

Dinsdag is Marieke Meijer te gast in Bij Jorieke.

€ 13,95 - Bestel via Kameel.nl

 

PUUR! Vriendinnenboek

puurvriendinnenboek2

Leer je vriendinnen nog beter kennen in het 'PUUR! Vriendinnenboek'. Alles wat je altijd al van je vriendinnen wilde weten kom je te weten met invulboek vol herinneringen. Geef het een voor een aan je vriendinnen en vraag ze om hun creativiteit de vrije loop te laten bij het beantwoorden van vragen over zichzelf én over jou.

Invulvragen over mooie momenten, inspirerende Bijbelteksten en andere leuke weetjes staan erin. Zo ontstaat een boek waarmee vriendschap gevierd kan worden.

€ 12,50 - Bestel via Kameel.nl

 

JC

JC

'JC' is een prachtig boek met indringende, verblijdende en sprakeloosmakende beelden ter begeleiding van 150 uitspraken van Jezus Christus. Jezus deed rake uitspraken die nog altijd gewicht in de schaal leggen, en die niet nalaten nieuwe inzichten te geven bij elke herlezing. De beelden die er in JC bij staan, helpen daarbij.

Minstens dertig mensen uit alle windstreken en disciplines hebben meegeholpen met de totstandkoming van dit boek, waaronder Jan-Willem Roodbeen, Gert-Jan Segers, Minella van Bergeijk en de mannen van for KING & COUNTRY.

€ 29,95 - Bestel via Kameel.nl