Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Martin Brand Klein Als Ik
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Martin Brand Klein Als Ik
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Martin Brand Klein Als Ik
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Bram de Blouw - Ik heb er soms zo genoeg van

Bram de Blouw - Ik heb er soms zo genoeg van

Wat is er over van eeuwige trouw en 'tot de dood ons scheidt'? Steeds vaker vinden huwelijkspartners dat ze er 'zo genoeg' van hebben dat ze er voor kiezen om uit het huwelijk te stappen en een scheiding aan te vragen. En christenen vormen hierop geen uitzondering meer. Dit boek geeft de lezer 10 redenen om juist dan bij elkaar te blijven en goed na te denken over het huwelijk: hoe heeft God het bedoeld? Hoe groen is het gras bij de buren werkelijk? Wat staat me te wachten als ik scheidt? Wat betekent 'committment' eigenlijk? Wil ik gelukkig of heilig zijn? Een boek om eerst 10 keer na te denken voor je die onomkeerbare stap zou zetten!

€ 14,90 - Bestel via Kameel.nl

 

Gerry Velema - Verbonden

Gerry Velema - Verbonden

Verbonden is een boekje over relaties. Vriendschap kan geweldig zijn, maar ook kwetsbaar. Wat doe je als teleurgesteld wordt, als een vriendschap je verdriet doet? Zoek je verzoening of schep je afstand? Gerry Velema vertelt over haar zoektocht in het omgaan met anderen. "Het zijn mijn mooiste levenslessen geworden. Wat een rijkdom als je ontdekt dat niet verlies het laatste woord heeft, maar de liefde zelf!"

Een bemoedigend boekje voor iedereen die intens wil gaan voor zijn of haar vriendschappen en hartsrelaties.

€ 9,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Mirjam van der Vegt - Stilteagenda 2018 (Tijd genoeg)

Mirjam van der Vegt - Stilteagenda 2018 (Tijd genoeg)

In deze Stilteagenda is ruimte voor onthaasting, inspiratie en bezieling. Een agenda waar je van tot rust komt. Elke week een nieuwe open vraag rondom het thema Tijd genoeg, ruimte voor wekelijkse dankpunten, schrijfruimte en maandelijks verdiepende en inspirerende tips en uitwerking. De agenda is gemaakt met vluchtelingen uit Het Naaiatelier, ook delen zij hun inspiratie.

Dinsdagmiddag hoor je in De Dag Van Vandaag een gesprek met Mirjam van der Vegt.

€ 14,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Marianne Grandia - Worden wie je bent

Marianne Grandia - Worden wie je bent

Je bent verlost, geheiligd, gereinigd en onvoorwaardelijk geliefd. Maar zie jij jezelf al zo? Dit boek wil jou helpen om (meer) te gaan leven vanuit het diepe besef wie je in Christus bent en mag zijn, en jou aanmoedigen om jezelf te laten zien. Aan God en de ander.

Donderdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Marianne Grandia.

€ 12,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Bernhard Reitsma - Kwetsbare liefde

Bernhard Reitsma - Kwetsbare liefde

Wat is de roeping van de kerk in haar verhouding tot de islam? In dit boek schetst dr. Bernhard Reitsma een bijbels-theologische visie op deze vraag. Angst, zwart-witdenken en onwetendheid kunnen de beeldvorming van christenen en moslims over en weer simplificeren. Daardoor blijven de onderliggende theologische vragen naar de eigen houding van christenen buiten beeld. Reitsma ontrafelt deze complexe vragen, presenteert een bijbels-theologisch kader en werkt overtuigend uit hoe de kerk in de ontmoeting met moslims kan laten zien wie Jezus werkelijk is. Hoe kan de kerk tegelijk missionair én profetisch zijn?

Woensdag is Bernhard Reitsma te gast in Bij Jorieke.

€ 19,90 - Bestel via Kameel.nl

 

Marieke Meijer - Vrij en moedig leven

vrijenmoedig

Psycholoog en onderzoeker Marieke Meijer-van Abbema laat zien dat God met je is, wat je ook doet en wie je ook bent. Hij dwingt je nergens toe maar geeft je de vrijheid eigen keuzes te maken. Als je fouten maakt, mag je vergeving vragen en opnieuw beginnen.
Wanneer je dit weet, kun je leren vrij en moedig te leven. Je kunt volwassen omgaan met anderen en raakt niet langer verstrikt in patronen die je belemmeren. Hoe dat er in de praktijk uitziet, lees je in dit boek.

Donderdag was Marieke Meijer te gast in Bij Jorieke. Het gesprek kun je hier terugluisteren.

€ 14,90 - Bestel via Kameel.nl