Nu op Groot Nieuws Radio

19:00 - 20:00 Wens (non-stop) - Non-stop

Nu speelt

Sheila Walsh The Prayer (Duet with David Phelps)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Zomerradio - Non-stop

Nu speelt

Sheila Walsh The Prayer (Duet with David Phelps)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Zomerradio - Non-stop

Nu speelt

Sheila Walsh The Prayer (Duet with David Phelps)
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Sarianne van Dalen - Leven met aandacht

Sarianne van Dalen - Leven met aandacht

Leven met aandacht is een praktisch bijbels dagboek voor vrouwen dat je aan de hand van Filippenzen 4:8 laat nadenken over waar je aandacht naar uitgaat. Elke dag vind je een korte bijbeloverdenking met handvatten om de dag mee in te gaan. Daarnaast kun je elke week praktisch aan de slag met een (bijbelstudie)groep. Met do-it-yourselfs als lectio divina, een moodboard maken en kledingruil krijgen de bijbelse thema's handen en voeten.

Dinsdag is Sarianne van Dalen te gast in Bij Jorieke

€ 14,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Marguerite Poland - Schimmenspel

Marguerite Poland - Schimmenspel

27 januari 1898. De anglicaanse pastor Walter Brownley arriveert in St. Matthias, een welvarende missiepost aan de Zuid-Afrikaanse Oostkaap. Vol twijfels over zijn roeping als geestelijke heeft hij Engeland verlaten, maar op St. Matthias voelt hij zich onmiddellijk thuis. De missiepriester, Charles Farborough, is een zachtaardig man met warm hart voor de Xhosabevolking.

Tegen wil en dank ontluikt bij Walter een diepe genegenheid voor Farboroughs dochter Frances - een onmogelijke liefde, want zij is voorbestemd voor een huwelijk met haar jeugdvriend Victor Drake. Gedesillusioneerd wijkt Walter uit naar de afgelegen missiepost van een priester die op de rand van waanzin verkeert. Alleen een oude Engelse speeldoos biedt nog een schrale troost.

Maandag bespreekt Corinne Vuijk dit boek in De Dag Van Vandaag.

€ 23,50 - Bestel via Kameel.nl

 

David Vonk - Waarom nou ik?

David Vonk - Waarom nou ik?

David Vonk heeft van jongs af aan te maken gehad met agressie, verslavingen en criminaliteit. In zijn leven vol dieptepunten en wanhoop vroeg hij zich af: 'Waarom nou ik?' en op het moment dat hij het niet meer zag zitten leerde hij God kennen, die hem een liefdevolle basis gaf die altijd had ontbroken. Daardoor lukte het hem volledig af te kicken en een nieuw leven op te bouwen. De negatieve ervaringen uit zijn verleden gebruikt hij om jongeren voorlichting te geven. Nu weet David: 'Daarom juist ik!'

Donderdag is David Vonk te gast in Bij Jorieke

€ 14,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Marieke van Meijeren - Een hemel zonder schroeven

Marieke van Meijeren - Een hemel zonder schroeven

'Een hemel zonder schroeven' is het aangrijpende verhaal van Maria, die wordt opgenomen omdat ze niet meer voor zichzelf kan zorgen. Wanhopig klemt ze zich vast aan wat haar dierbaar is: de natuur, haar tekenspullen, haar huisje. Ze heeft het al eens eerder meegemaakt. Zichzelf kwijtraken - dat laat ze niet nog een keer gebeuren.

Een hemel zonder schroeven is een roman over het verlangen naar thuiskomen. Te mogen zijn op de plek waar je hoort, waar niemand je meer gevangen kan houden. Een eerlijk en schaamteloos verhaal over vervreemding, sterfelijkheid en de troost van woorden.

Maandag wordt dit boek besproken in De Dag Van Vandaag.

€ 17,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Katie Vlaardingerbroek - Omvergeblazen

Katie Vlaardingerbroek - Omvergeblazen

Wat als je heilige huisjes instorten? Alles wat je geloofde, staat opeens op losse schroeven. Alles wat zo dichtgetimmerd was, valt opeens uit elkaar. Hoe ga je daarmee om? Moet je dan God maar helemaal loslaten?

Dinsdag is Katie Vlaardingerbroek te gast in Bij Jorieke.

€ 13,50 - Bestel via Kameel.nl

 

Susie Finkbeiner - En verlos ons van het stof

Susie Finkbeiner - En verlos ons van het stof

Het is 1935. De tienjarige Pearl Spence is een speels meisje met veel fantasie. Daarmee slaat ze zich door het leven in het door droogte en ziedende stofstormen geteisterde Red River, Oklahoma. Haar vader, sheriff Spence, is een baken van rust in de getergde stad en ze is er trots op zijn dochter te zijn. Dan vestigt zich in Red River een gevaarlijke man, die het op Pearl lijkt te hebben gemunt. Als hij een schokkend geheim onthult waar het hele stadje bij betrokken is, zakt de bodem onder Pearls bestaan weg. Als dit waar is, wie ís ze dan eigenlijk?

Dit boek wordt maandag besproken in De Dag Van Vandaag

€ 19,99 - Bestel via Kameel.nl