Nu op Groot Nieuws Radio

06:00 - 09:00 De Nieuwe Morgen (ma-do) - Annemarie Biljard

Nu speelt

Jaci Velasquez Un Lugar Celestial (A Heavenly Place)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Jaci Velasquez Un Lugar Celestial (A Heavenly Place)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

09:00 - 10:00 Blessings - Tim Hendriks

Nu speelt

Jaci Velasquez Un Lugar Celestial (A Heavenly Place)
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

JC

JC

'JC' is een prachtig boek met indringende, verblijdende en sprakeloosmakende beelden ter begeleiding van 150 uitspraken van Jezus Christus. Jezus deed rake uitspraken die nog altijd gewicht in de schaal leggen, en die niet nalaten nieuwe inzichten te geven bij elke herlezing. De beelden die er in JC bij staan, helpen daarbij.

Minstens dertig mensen uit alle windstreken en disciplines hebben meegeholpen met de totstandkoming van dit boek, waaronder Jan-Willem Roodbeen, Gert-Jan Segers, Minella van Bergeijk en de mannen van for KING & COUNTRY.

€ 29,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Martin Koornstra - Wonderen van het koninkrijk

Martin Koornstra - Wonderen van het koninkrijk

Wonderen zijn kenmerken van het Koninkrijk van God dat doorbreekt op aarde. Jezus stuurt ons eropuit om hemelse ingrepen te verwachten en namens de Koning wonderkracht uit te delen. Martin Koornstra brengt al jaren vol geloofsavonturen en genezingswonderen een boek uit waarin hij zijn groeiproces en ontdekkingen deelt. Hij hoopt dat lezers sterker worden en ontdekken hoe je een effectiever kanaal wordt voor Gods kracht.

Donderdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Martin Koornstra.

€ 16,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Bram de Blouw - Drievoudig snoer of zijden draadje

Bram de Blouw - Drievoudig snoer of zijden draadje

In dit boek vraagt Bram de Blouw zich af of het christelijke huwelijk nog bestaansrecht heeft. Is het huwelijk een drievoudig snoer of hangt het aan een zijden draadje? De Blouw wil blijven geloven in een huwelijk als de door God gegeven verbintenis tussen een man ene en vrouw die van elkaar houden.

Woensdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Bram de Blouw.

€ 16,90 - Bestel via Kameel.nl

 

Sarianne van Dalen - Leven met aandacht

Sarianne van Dalen - Leven met aandacht

Leven met aandacht is een praktisch bijbels dagboek voor vrouwen dat je aan de hand van Filippenzen 4:8 laat nadenken over waar je aandacht naar uitgaat. Elke dag vind je een korte bijbeloverdenking met handvatten om de dag mee in te gaan. Daarnaast kun je elke week praktisch aan de slag met een (bijbelstudie)groep. Met do-it-yourselfs als lectio divina, een moodboard maken en kledingruil krijgen de bijbelse thema's handen en voeten.

Dinsdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Sarianne van Dalen.

€ 14,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Jan Pool - Identiteit

Jan Pool - Identiteit

Een gezonde identiteit ontwikkelt zich in een klimaat van intimiteit met God. Dicht bij Hem leer je dat je tevreden mag zijn met jezelf. Je ontdekt wat je kunt en je weet wat je niet kunt, wie je bent en wie je niet bent. Dat geeft rust. Je hemelse Vader wil graag dat jij jezelf bent. Hij heeft je nooit gevraagd om iemand anders te zijn.

Gods plan voor jou is dat je de beste versie van jezelf wordt, maar op dit moment zijn er misschien twee versies van jou, de een zoals God je bedoeld heeft en de ander zoals je vandaag bent. Je echte identiteit ligt soms diep verborgen. Met Gods hulp kun je je identiteit vinden. Het is nooit te laat om te worden wie je bent!

Maandag hoorde je in Bij Jorieke en gesprek over dit boek met Jan Pool. De uitzending kun je hier terugluisteren.

€ 9,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Hans Groeneboer - Op de schouders van ouders

Hans Groeneboer - Op de schouders van ouders

Als opgroeiend kind krijg je van alles mee van de generatie boven je. Denk aan patronen, loyaliteiten, tradities, cultuur maar ook bepaalde wonden. Ook neem je vaak een bepaalde rol in het gezin in. Wat voor invloed hebben die familiepatronen op ons? En wat geven we door aan de volgende generatie? Hans Groeneboer is contextueel therapeut en weet waarom familiebanden soms zo gecompliceerd kunnen zijn, maar ook hoe je gezond met elkaar kunt omgaan.

Woensdag was Hans Groeneboer te gast in Bij Jorieke, dat gesprek kun je hier terugluisteren. Hij schreef onder andere dit boek.

€ 18,95 - Bestel via Kameel.nl