Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 05:25 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Laura Story You Gave Your Life
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Laura Story You Gave Your Life
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

05:25 - 06:00 De Bijbel Door - Cor Weeda & Ieke Andree

Nu speelt

Laura Story You Gave Your Life
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Mira de Boer - Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

Mira de Boer - Hoe ik ging doen wat ik niet durfde

Je geloof delen, dat is voor veel christenen heel spannend. Zo ook voor Mira de Boer. Toch stapt ze uit haar comfortzone en gaat met God op pad. Ze probeert van alles uit en doet open en kwetsbaar verslag van haar flaters en ontdekkingen. Een persoonlijk en inspirerend boek voor de christenvrouw die wil uitdelen. 

Woensdag 11 oktober is Mira de Boer te gast in Bij Jorieke.

€ 12,50 - Bestel via Kameel.nl

 

Linda Klein - Bang!

Linda Klein - Bang!

Angsten horen bij het leven. Maar te veel angst is niet fijn, dat kan een kind belemmeren. Dit speels vormgegeven doeboek helpt kinderen om samen met hun ouders over angsten te praten en te ontdekken wat de Bijbel daar over zegt. Het boek biedt allerlei oefeningen voor 'watjes en waaghalzen'.

Dinsdag 10 oktober is Linda Klein te gast in Bij Jorieke.

€ 8,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Linda Klein - Boos!

Linda Klein - Boos!

In dit speels vormgegeven praat- en doeboekje leren kinderen samen met hun ouders beter om te gaan met boosheid. Het kind ontdekt waar boosheid vandaan komt en wanneer boosheid nodig is. Ook ontdekt hij dat verschillende manieren van boos worden bij je kunnen horen: van inslikken tot woedend zijn. Hij leert hoe je ervoor kunt zorgen dat jij én anderen minder last hebben van boze buien. Er is ruimte voor gesprekjes, gebed, Bijbelverhalen en oefeningen. De hoofdstukjes in dit doeboek zijn zo kort mogelijk, zodat je regelmatig een hoofdstukje kunt lezen, invullen en de oefeningen echt kunt gaan doen.

Dinsdag 10 oktober is Linda Klein te gast in Bij Jorieke.

€ 8,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Annemarie van Heijningen - Getrouwd zijn is de hemel niet

Annemarie van Heijningen - Getrouwd zijn is de hemel niet

Getrouwd zijn is de hemel niet is een huwelijksboek dat helemaal anders is. Annemarie weet de lezer te raken met haar korte, prikkelende teksten. Hilarisch, confronterend, kwetsbaar en ontroerend. Alsof je al lezend naar een cabaretvoorstelling kijkt, balancerend tussen schaterlach en stilte.

Donderdag reageerde Annemarie op de stelling 'Elk huwelijk heeft zo nu en dan een cursus nodig'. Het gesprek kun je hier terugluisteren.

€ 12,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Judith Stoker - Adem in adem uit

Judith Stoker - Adem in adem uit

Voor alles is een tijd. Niet alleen in de natuur, maar ook in ons leven krijgen we te maken met de verschillende seizoenen. We hebben niet zoveel moeite met de tijden waarin alles voor de wind gaat, we plezier hebben en gelukkig zijn. Toch komt ieder mens ook in periodes van verdriet, lijden, vragen en twijfels terecht.

Adem in en laat je vullen met frisse lucht, nieuwe energie, hoop en de liefde van God. Adem uit en blaas de pijn en de zware kanten van het leven weg zodat er weer ruimte ontstaat in je binnenste.

Woensdag 27 september is Judith Stoker te gast in Bij Jorieke

€ 19,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Jan Pool - Autoriteit

Jan Pool - Autoriteit

Jan Pool schreef drie boekjes over de geestelijke levensfases waar je als gelovige doorheen gaat. Na 'Intimiteit' en 'Identiteit' is nu deel 3 uit: 'Autoriteit'. "God heeft altijd het verlangen gehad dat mensen in zijn autoriteit gaan wandelen. We hebben van God de opdracht gekregen in Genesis om namens hem te heersen op aarde", vertelt Jan donderdag in Bij Jorieke.

Het gesprek kun je hier terugluisteren.

€ 9,95 - Bestel via Kameel.nl