Nu op Groot Nieuws Radio

00:00 - 06:00 De Nacht - Non-stop

Nu speelt

Micah Tyler Different (Acoustic)
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

00:27 - 00:27 Muziekavond - Non-stop

Nu speelt

Micah Tyler Different (Acoustic)
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

00:00 - 00:00 Het Weekend - Non-stop

Nu speelt

Micah Tyler Different (Acoustic)
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Petra Ferwerda - Dat zal ik jullie nooit aandoen

ferwerda

'Dat zal ik jullie nooit aandoen' waren de woorden die Petra's man in de weken voor zijn overlijden tegen haar had gezegd. Toch heeft haar man zich niet aan deze belofte kunnen houden. Op 5 april 1994 maakte hij een eind aan zijn leven. Petra bleef achter met hun dochtertje van nog geen jaar oud. Na jarenlang stilzwijgen komt Petra nu met haar verhaal naar buiten. Ze schrijft heel eerlijk en openhartig over haar verdriet, wanhoop en worsteling. Maar ook over haar zoektocht naar antwoorden en de hoop die ze uiteindelijk vond, zodat ze het leven weer kon oppakken.

Donderdag vertelt Petra Ferwerda haar verhaal in Bij Jorieke op Groot Nieuws Radio.

€ 12,50 - Bestel via Kameel.nl

 

Sarianne van Dalen - Met liefde en lef

Sarianne van Dalen - Met liefde en lef

Met liefde en lef, het tweede boek van Sarianne van Dalen, brengt verdieping aan in je leven. Het boek helpt je in je denken en zet je ook op een praktische manier aan het werk om met verschillende emoties aan de slag te gaan, zodat je kunt gaan groeien en bloeien.

Aan de hand van zeven thema's ga je alleen of samen aan de slag. Het boek wil je inspireren, prikkelen en vreugde geven. Het is een middel om God te ontmoeten. Verschillende situaties uit het dagelijks leven komen aan de orde. Al die dingen worden gekoppeld aan de God van de Bijbel.

Woensdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Sarianne van Dalen.

€ 14,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Marianne Grandia - Onder zijn vleugels

mariannegrandia

'Onder zijn vleugels' van Marianne Grandia: een krachtige roman van een geliefd auteur over de impact van een ongeneeslijke ziekte en geloofsonzekerheid.

Als Riemke Bouwstra ernstig ziek blijkt te zijn, zit ze vol vragen over haar toekomst. Welke impact zal haar ziekte op haar leven krijgen? En op haar huwelijk met Bart? Ook laait haar oude angst weer op voor de dood - het moment waarop ze God ontmoeten zal. Is Zijn liefde en vergeving ook voor haar? Hoe kan ze dat zeker weten? 

Marianne Grandia vertelt alles over deze nieuwe roman in Bij Jorieke. 

€22.99 - Bestel via Kameel.nl

 

Carla Kwakkel - Ik ben Janne wel

carlakwakkel

 Carla Kwakkel schreef een boek over haar leven met Janne,haar dochter. Janne heeft Down Syndroom en geniet van het leven... meestal tenminste. IK BEN JANNE WEL, zegt ze als zij zich aan je voorstelt. Vandaar de titel van dit boekje, waarin je met haar kunt kennismaken. 

In Bij Jorieke vertelt Janne alles over haar boek!

€14,95 - Bestel via Kameel.nl 

Henk & Ruth Stoorvogel - Samen is...

Henk & Ruth Stoorvogel - Samen is...

Met dit dagboek word je als man en vrouw een jaar lang uitgedaagd om gestalte te geven aan 'samen is...'. Je leert elkaar (nog) beter kennen met de vragen en opdrachten die je allbei met je eigen antwoord invult. Wat wordt bedoeld met dit Bijbelvers? Hoe breng jij een probleem bij God? En wat doe je 'samen'? Hoe geef je daar invulling aan?

Vanuit hun eigen ervaring hebben Henk en Ruth Stoorvogel voor een heel jaar invulvragen en opdrachten bedacht die je relatie verdiepen en verreiken. Donderdag zijn ze te gast in Bij Jorieke.

€ 22,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Arno van der Knaap - Van de droom naar de troon

Arno van der Knaap - Van de droom naar de troon

Ieder mens heeft een door God gegeven droom – ook jij! Misschien is het geen scherpomlijnd, helder plan, meer een dagdroom die terug blijft komen. Zo’n idee dat onhaalbaar lijkt, maar dat je niet naast je neer kunt leggen omdat je echt iets voor anderen wilt betekenen.

Die droom over een betere wereld en jouw rol daarin komt niet van jezelf. God heeft je gemaakt met een passie die diep in je DNA verankerd ligt. Jouw passie is een onmisbaar puzzelstukje in zijn plan met deze wereld. Want jij bent God’s original design, je bent geschapen met een uniek ontwerp voor een unieke bestemming.

Diep vanbinnen weet je dat, en de vraag hoe je daar komt, houdt je bewust of onbewust bezig. Het gaat ook niet vanzelf: er zijn dromendoders die je willen tegenhouden. Van de droom naar de troon laat zien hoe je jouw dromendoders overwint, zodat jij je bestemming bereikt en een grote zegen voor anderen wordt.

€ 14,95 - Bestel via Kameel.nl