Nu op Groot Nieuws Radio

12:00 - 14:00 Sandwich - Nando Kok

Nu speelt

Nathalie Booij Daarom Wil Ik Zijn Bij U Heer
Luister

Zojuist op Groot Nieuws Radio

10:00 - 12:00 Bij Jorieke - Jorieke Fredrikze

Nu speelt

Nathalie Booij Daarom Wil Ik Zijn Bij U Heer
Luister

Straks op Groot Nieuws Radio

14:00 - 16:00 Backstage - Hans van Vuuren

Nu speelt

Nathalie Booij Daarom Wil Ik Zijn Bij U Heer
Luister

Bestel boeken via Kameel.nl

Bestel boeken via de christelijke webshop Kameel.nl

Rens Rottier - Leren bidden met het Onze Vader

Rens Rottier - Leren bidden met het Onze Vader

Rens Rottier werd geraakt door de gebedspraktijk van Luther. Door zelf die praktijk te beoefenen ontdekte hij de grote rijkdom van het Onze Vader. Het is een krachtige bron voor ons persoonlijk gebed. De verwoording van de Heidelbergse Catechismus in de zondagen over het Onze Vader zijn daarin voorbeeldig. Het boekje heeft na enkele inleidende hoofdstukken een praktisch deel waarin bij elke bede van het Onze Vader een viertal gebeden zijn verwoord. Samen met een te lezen bijbelgedeelte kunnen deze gebeden een inspiratiebron zijn voor de eigen stille tijd en gebruikt worden bij het gebed aan tafel, in dagsluitingen of bij ziekenbezoek.

Woensdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Rens Rottier.

€ 9,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Otto de Bruijne - En zie... Panorama Openbaring

Otto de Bruijne - En zie... Panorama Openbaring

'En zie...Panorama Openbaring' is een beeldboek, maar dan geen plaatjes bij de tekst. Otto besloot, na een hele stapel boeken over Openbaring gelezen te hebben, dit raadselachtige en vooral hoopvolle boek uit te beelden. Kleurrijk. Licht boven, donker onder. Contrasten. Symbolen. Grote bewegingen. Een unieke en originele manier om de boodschap van Openbaring weer te geven. De beelden worden afgewisseld met creatieve teksten. Impressies over de beleving en de vragen van de apostel Johannes, de tijd waarin de brief geschreven werd en tekstgedeelten bij de beelden. Geen uitleg maar beleving. Een heel andere, boeiende en creatieve manier van kijken.

Dinsdag hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Otto de Bruijne.

€ 10,00 - Bestel via Kameel.nl

 

Els Florijn - Zeeglas

Els Florijn - Zeeglas

De nieuwste novelle van Els Florijn is een intrigerend verhaal over de oorlogsjaren in Parijs. Als de grootmoeder van Julie sterft, laat ze haar iets na waar niemand van wist: haar appartement in Parijs. Zeventig jaar heeft het op slot gezeten en zijn de spullen onaangeroerd gebleven. Niemand is er binnen geweest. Julie gaat in Parijs op zoek naar het verhaal achter het overhaaste vertrek van haar grootmoeder. Wat is er in de oorlogsjaren gebeurd? Als ze dagboeken van haar grootmoeder van de notaris ontvangt, ontrafelt het verleden zich langzaam maar zeker tot een ontluisterende ontknoping.

€ 4,99 - Bestel via Kameel.nl

 

Marije Kaptein - Kinderen voor de overkant

Marije Kaptein - Kinderen voor de overkant

Als het leven soms moeilijk gaat en we het zelf niet meer weten, dan draagt God ons. We zeggen dat wel wat makkelijk, maar hoe ervaren we dat? In Bij Jorieke is donderdagochtend Marije Kaptein te gast. Ze verloor haar derde kindje Levi, 33 uur na de geboorte. Later werd Ezra geboren met een ernstige hartafwijking, hij stierf een paar weken na zijn geboorte.

Ondanks het verdriet, vertelt Marije hoe God erbij was en is, ook nu ze opnieuw zwanger is. Marije schreef haar ervaringen op in het boek 'Kinderen voor de overkant'.

€ 19,95 - Bestel via Kameel.nl

 

Elisabeth van Zijl - Vrede met jezelf

Elisabeth van Zijl - Vrede met jezelf

Vanuit haar eigen ervaring weet Elisabeth van Zijl hoe het is om te leven met een eetstoornis. Als eten je leven overheerst, heeft dat vreselijke gevolgen. Elisabeth wijst op de onderliggende problemen zoals een diep verlangen naar aandacht en bevestiging. God kan herstel geven van de diepe onderliggende problemen.

Dinsdag hoor je het gesprek met Elisabeth in Bij Jorieke.

€ 15,90 - Bestel via Kameel.nl

 

Daniëlle Koudijs - Kraamjournal

Daniëlle Koudijs - Kraamjournal

De eerste maanden met je baby blijven iedere keer weer bijzonder. Met het Power to the Mama's Kraamjournal kun je deze periode op een nog mooiere manier beleven. 12 weken lang word je voorzien van bemoedigingen uit de Bijbel, waardevolle info van professionals en ervaringsverhalen van andere mama's. De bijdrages zijn afgestemd op de kraamweek waarin je zit. Ook is er ruimte om je eigen ervaringen op te schrijven, waardoor je een bijzonder bewaardocument creëert.

Woensdag 21 februari hoor je in Bij Jorieke een gesprek met Daniëlle Koudijs.

€ 19,95 - Bestel via Kameel.nl