Hoe luister jij deze zomer naar Groot Nieuws Radio? Maak een foto op jouw vakantiebestemming van de plek waar jij radio luistert. Of dat aan de Spaanse kust is, op de Veluwe of gewoon in je eigen achtertuin. Stuur de foto op via onderstaand formulier en maak kans op mooie prijzen: een digitale radio en kaarten voor het Feest van Geloof!

fotoactiepolaroids

Luister op je vakantie

Ook op je vakantieadres kun je naar Groot Nieuws Radio luisteren. Download de gratis app voor iOS en Android en geniet deze zomer van christelijke muziek en elke werkdag om 10:00 uur naar een samenkomst van een christelijke conferentie. In Nederland kun je ook via DAB+ luisteren. En voor de thuisblijvers: ook via interactieve tv kun je naar Groot Nieuws Radio luisteren.

Stuur je foto in

Stuur via het onderstaande formulier je foto op én maak kans op mooie prijzen. Inzenden kan tot en met donderdag 29 augustus. De winnaars maken we bekend in onze nieuwsbrief op zaterdag 31 augustus.

Sangean DAB+/internetradio1x Sangean WFR-27C DAB+/internetradio
Luister overal naar Groot Nieuws Radio met deze DAB+/internetradio van Sangean. Handig voor thuis, maar ook op de plekken in Nederland waar je even geen bereik via wifi hebt. Je schakelt dan gewoon in via DAB+.

 

Feest van Geloof 2018

2x Toegangskaarten voor het Feest van Geloof
Zin in een muzikale avond vol verrassingen? Kom dan op 23 november 2019 naar het Feest van Geloof in de Basiliek in Veenendaal. Net als vorig jaar is ook dit jaar Reyer weer van de partij. Binnenkort maken we meer artiesten bekend die zullen optreden. Onder de inzenders mogen we 2x 2 kaarten weggeven.

 

De actie is afgelopen, je kan niet meer inzenden. Bekijk hier de winnende foto’s!