Zomer op Groot Nieuws Radio

Zomerradio Zomerradio - Verschillende presentatoren

Nu speelt

Jeremy Riddle Shadow
Luister

Geef je Zomerblessings door!

Geef je Zomerblessings door!

Ook deze zomer kun je een verzoekplaat aanvragen voor een vriend(in), familielid, collega, buur of geliefde. De muziek spreekt als een bemoediging, originele felicitatie, een dankjewel, een uiting van liefde of als zonnige vakantiegroet! Vraag een lied aan en hoor die deze zomer terug op werkdagen tussen 09:00 en 10:00 in Zomerblessings!

 

Geef jouw Blessings door!

De afzender van de Blessing

 

 

Voor wie is deze blessing?

Kies een datum waarop we dit verzoek mogen uitzenden. Staat de gewenste uitzenddatum er niet bij, dan is deze niet (meer) beschikbaar.
Op alle communicatie met Groot Nieuws Radio zijn de algemene voorwaarden en het privacyreglement van toepassing.

Disclaimer

We proberen altijd het aangevraagde lied (eerste of tweede suggestie) te draaien. Toch kan het voorkomen dat geen van de aangevraagde liederen in onze database voorkomt of dat we om een andere reden niet aan uw liedverzoek tegemoet kunnen komen. In dat geval zullen wij het verzoek naar eigen inzicht – indien mogelijk in overleg met de aanvrager – zo passend mogelijk op een andere manier vorm geven.

Bij de samenstelling van het programma wordt er ook gekeken of uw aanvraag qua muziekstijl past in het format. Zo is Blessings bedoeld voor  aanbiddingsmuziek en bieden wij in Wens ruimte voor psalmen, gezangen en geestelijke liederen in koor- en orgeluitvoeringen.

Het is niet mogelijk om verzoeken aan te vragen voor een dag/datum die niet in het keuzemenu van het formulier staat.
U heeft de mogelijkheid om maximaal twee verzoeken per maand in te zenden.