Als je een lied aanvraagt bij Groot Nieuws Radio voor de programma’s Blessings en Wens, dan is dit wat je moet weten.

  • We proberen altijd het aangevraagde lied (eerste of tweede suggestie) te draaien. Toch kan het voorkomen dat geen van de aangevraagde liederen in onze database voorkomt of dat we om een andere reden niet aan je liedverzoek tegemoet kunnen komen. In dat geval zullen wij het verzoek naar eigen inzicht – als het kan in overleg – invullen.
  • Bij de samenstelling van het programma wordt gekeken of de aanvraag qua muziekstijl past in het programma. Blessings is bedoeld voor eigentijdse gospel, christelijke pop en worship van christelijke artiesten. In Wens bieden we ruimte voor psalmen, gezangen en geestelijke liederen in koor- en orgeluitvoeringen.
  • Het is niet mogelijk om verzoeken aan te vragen voor een dag/datum die niet in het keuzemenu van het formulier staat.
  • Als je een lied aanvraagt voor iemand anders, houd dan bij het invullen van de persoonlijke boodschap rekening met de privacy van de ontvanger. Onze redactie kan wijzigingen aanbrengen om de privacy van de ontvanger te beschermen.
  • Vul een correct e-mailadres in bij het aanvragen van een lied, zodat we je een automatische bevestiging kunnen sturen. Heb je geen bevestiging ontvangen via e-mail, dan hebben we je verzoek niet ontvangen.
  • Je kunt maximaal 2 verzoeken per maand doorgeven.

Blessings wordt iedere werkdag uitgezonden tussen 09:00 en 10:00 uur. Wens is iedere werkdag te horen tussen 19:00 en 20:00 uur.

Vraag nu een lied aan voor Blessing
Vraag nu een lied aan voor Wens