Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf of product vergroten? Adverteer bij Groot Nieuws Radio en bereik een grote christelijke doelgroep van zo’n 250.000 unieke luisteraars per week. En adverteren is betaalbaarder dan je denkt! Een overzicht van de mogelijkheden om te adverteren bij Groot Nieuws Radio.

Commercials op Groot Nieuws Radio

Vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf door middel van een commercial. Door te adverteren bij Groot Nieuws Radio, bereik je 250.000 luisteraars per week in een christelijke doelgroep. Zij kiezen er bewust voor om producten of diensten af te nemen bij bedrijven die adverteren bij Groot Nieuws Radio. En adverteren is betaalbaarder dan je denkt!

Programmasponsoring

Verbind de bedrijfsnaam aan een programma van Groot Nieuws Radio. Programmasponsoring zal een positieve houding van luisteraars creëren ten opzichte van jouw bedrijf. Als programmasponsor wordt aan het begin én het eind van het uur de bedrijfsnaam vermeld. Als de doelstelling is om de koopintentie te vergroten, dan is het inzetten van normale commercials waarschijnlijk effectiever.

Online campagne op grootnieuwsradio.nl

Onze website is een van de manieren waarop luisteraars kunnen afstemmen op Groot Nieuws Radio. Daarnaast is het de plek waar meer informatie is te vinden over de programma’s en de onderwerpen die we behandelen. Gemiddeld bezoeken jaarlijks 5 miljoen mensen de website van Groot Nieuws Radio.

Lees ook de verkoopvoorwaarden en technische aanleverspecificaties commercials en banners.


Ontvang meer informatie over adverteren

Ben je geïnteresseerd om te adverteren bij Groot Nieuws Radio? Laat hier je gegevens achter, dan neemt een collega van het verkoopteam contact met je op.