Wie gun jij een Bijbel in gewone taal? Tijdens de Top 1008 geeft Groot Nieuws Radio in samenwerking met het Nederlands Bijbelgenootschap een flinke stapel Bijbels weg. Zo kunnen we het grote nieuws letterlijk uitdelen om ons heen. Aan wie mogen we – namens jou – een Bijbel sturen?

Waardevol cadeau

Misschien ken je wel iemand die recent tot geloof is gekomen? Iemand bij wie de Bijbel bijna uit elkaar valt? Of iemand die op zoek is naar meer? Verras hem of haar met een bijzonder waardevol kerstcadeau: een Bijbel. We geven drie verschillende edities weg:

  • Bijbel in Gewone Taal (paperback). Eenvoudige uitvoering, perfect om te geven aan iemand die (nog) niet bekend is met de Bijbel.
  • Dicht bij God. Een Bijbel in Gewone Taal met extra content om je te helpen groeien in geloof. Voor christenen die meer over God willen ontdekken in de Bijbel.
  • Jongerenbijbel in Gewone Taal. Een uitgave van de Bijbel speciaal voor jonge tieners. Een echte doe-bijbel met creatieve werkvormen, zodat jongeren lezen en ontdekken wie God voor hen is in het dagelijks leven.

Hoe doe je mee?

Vul het onderstaande formulier in en vertel ons wie jij een gloednieuwe Bijbel in Gewone Taal gunt. Luister vanaf woensdag 18 december naar de Top 1008, de lijst met de mooiste christelijke muziek, om te horen of jij een Bijbel mag overhandigen aan degene die je hebt opgegeven.

Je kan je niet meer opgeven voor deze actie.

Beeld: Groot Nieuws Radio