De overdenkingen die je elke werkdag hoort in De Nieuwe Morgen zijn vanaf nu ook te horen in de Bijbel-app van YouVersion. Onder de knop ‘leesplannen’ is het mogelijk om een aantal series van Hans Alblas, Sarianne van Dalen, Agnes Huizenga en Rob Favier te beluisteren. Na het luisteren van de overdenking, lees of luister je een aantal Bijbelteksten om zo zelf ermee aan de slag te kunnen gaan.

Op dit moment staat er een aantal leesplannen online, bijvoorbeeld de series over de Tien Geboden en het Onze Vader van Agnes Huizenga. Sarianne van Dalen maakte voor Groot Nieuws Radio een serie over Verleidingen. In de komende tijd worden meer leesplannen toegevoegd.

Stille tijd

“Het is al langer een wens van Groot Nieuws Radio om de overdenkingen breder beschikbaar te maken”, vertelt Wilfred Hardeman, directeur van Groot Nieuws Radio. “Met de YouVersion Bijbel-app is het mogelijk om de overdenkingen voor je stille tijd te gebruiken.” Het aanbieden van overdenkingen sluit aan bij de visie en missie van Groot Nieuws Radio om luisteraars meer verdieping aan te bieden.

Populaire app

Groot Nieuws Radio is een samenwerking aangegaan met Jesus.net, de stichting die YouVersion vertegenwoordigd in Europa. De Bijbel-app van YouVersion is razend populair: op ruim 400 miljoen apparaten is de app geïnstalleerd. De app is beschikbaar voor onder andere iOS en Android.

Beeld: Groot Nieuws Radio