Doe deze zomer mee met de Bijbelquiz van Groot Nieuws Radio en het Evangelisch College. Je krijgt vanaf 18 juli elke werkdag een quizvraag over geloof en gezondheid voor de kiezen. Geef jij het juiste antwoord door? Dan maak je kans op mooie prijzen! Speel je mee?

Dit zijn de prijzen! Je maakt dagelijks kans op het Pak de Bijbel op-pakket, met daarin het nieuwe boek ‘En het Woord is prachtig geworden’ en twee maanden gratis studeren aan een nieuwe studie of cursus naar keuze in 2022*. Beschikbaar gesteld door het Evangelisch College.
* Ben je al student? Dan wordt je prijs omgezet in een voucher t.w.v. € 50,- om in de webshop van het Evangelisch College te besteden. 

Elke werkdag verschijnt op deze pagina een nieuwe quizvraag. Benieuwd of je het juiste antwoord hebt gegeven? Kijk dan op deze pagina of luister op werkdagen naar De Lunchroom tussen 12.00 en 14.00.

We spelen de Bijbelquiz van maandag 18 juli t/m vrijdag 26 augustus 2022. 


Kwalificatievraag 18 juli

Als je deze vraag goed beantwoordt, maak je kans om de Bijbelquiz in de uitzending te spelen!

Het hebben van geld is fijn. Zeker in deze tijd, waarin alles steeds duurder wordt kan het verlangen wel opkomen om wat meer geld te hebben. Dat geld in de tijd van Jezus ook een belangrijk onderwerp was blijkt uit de vele keren dat Jezus het over geld heeft. Op zich is het hebben van geld niet het probleem, maar wel als je er zo afhankelijk van wordt dat het je van God gaat afhouden. Als het een afgod wordt. Deze spanning tussen het wel en niet hebben van geld zien we steeds terugkeren in het Nieuwe Testament. Wat weet jij over geld & bezit in de Bijbel?

Jouw gegevens

Naam
Adres
Toestemming
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.