Het is bijna niet voor te stellen dat Groot Nieuws Radio per september uit de lucht zou zijn. Toch is dit een realistisch scenario en komen de mooie liederen en dagelijkse Blessings met Tim Hendriks niet meer aan. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar wat als Groot Nieuws Radio niet meer is te vinden in je radiomenu?

Deze situatie is dichterbij dan je denkt. Eind 2022 werd namelijk duidelijk dat de overheid de FM-frequenties en DAB+ kanalen voor de landelijke radiostations opnieuw gaat veilen. Vanaf september 2023 hebben we mogelijk geen beschikking meer over ons DAB+ kanaal. Om te voorkomen dat Groot Nieuws Radio definitief niet meer is te beluisteren via DAB+ hebben we een extra DAB+ kanaal gehuurd.

De extra investering voor het DAB+ kanaal is €130.000,-. Als we het belangrijk vinden dat Groot Nieuws Radio bestaat moeten we deze financiële uitdagingen ook met elkaar dragen.
Bouw mee aan de grote investering die wij als radiostation nu moeten doen om de liefde van Jezus uit te dragen. Heel concreet is onze totale investering in het DAB+ kanaal €130.000.

“Luisteraars delen dat de muziek op Groot Nieuws Radio hun hart raakt en hen helpt om dichterbij God te leven. Dat mogen we niet kwijtraken via DAB+!”
Nando Kok – muzieksamensteller

 

Wil je graag meer weten over het project of jouw gift?

Neem gerust contact op!

Maurits Reijnoudt

088 0275 603

maurits@grootnieuwsradio.nl