Altijd en overal kun je afstemmen op Groot Nieuws Radio. Thuis tijdens de afwas, buiten tijdens het sporten of onderweg in de auto op weg naar je werk. Deze week maak je kans op mooie prijzen om óveral digitaal te luisteren. Elke werkdag geven we twee Pure Highway DAB+ adapters weg voor in de auto. En op vrijdag gaat de hoofdprijs eruit: een gratis tweejarig Groot Nieuws abonnement voor onbeperkt bellen, app’en én radioluisteren!

Pure Highway 200Pure Highway 200

Met de Pure Highway DAB+ adapter geef je jouw huidige autoradio een upgrade. Via het landelijk dekkend DAB+ netwerk kun je waar je ook bent Groot Nieuws Radio ontvangen. De adapter wordt geleverd met een antenne die je op je voorruit kan plakken.

 

earphones

1x Tweejarig Groot Nieuws Abonnement

Met de vernieuwde app kun je overal luisteren naar Groot Nieuws Radio. Thuis via je wifi-verbinding en buitenshuis via 4G. Met het Groot Nieuws Abonnement is dat laatste geen probleem meer, want je krijgt genoeg data om eindeloos te blijven luisteren.

 

Laat weten wat jouw favoriete plek is om Groot Nieuws Radio te luisteren. De mooiste inzendingen belonen we in De Nieuwe Morgen (06:00-09:00) en De Dag Van Vandaag (16:00-19:00) met een prijs.

Deze actie is alleen voor vrienden van Groot Nieuws Radio. Nog geen vriend? Meld je nu aan!

De actie is afgelopen

Beeld: Carpe Diem Fotografie