Geen Pinksterconferentie op het Walibi-terrein, maar toch in Biddinghuizen kamperen. De familie Maliepaard besloot om samen met vrienden de Digitale Pinksterconferentie te volgen vanaf de camping. Verslaggever Eunice Nahuis ging bij ze langs.

Vorig jaar ging de Jeroen Maliepaard met zijn gezin een dagje naar Opwekking. Dat beviel zo goed dat ze dit jaar heel de conferentie wilden volgen. De coronacrisis gooide roet in het eten, maar ze besloten toch naar een camping vlakbij het evenemententerrein van Walibi te gaan en vanaf daar de Digitale Pinksterconferentie te volgen samen met vrienden.

In de schaduw van de voortent wordt de Pinksterconferentie gevolgd. Dat is soms wat lastig, omdat de kinderen geen eigen programma hebben. Overdag staat de radio aan en na bedtijd pakken de ouders zoveel mogelijk van de conferentie mee. Jeroen: “Je beleeft het echt met elkaar, met iedereen in het land. Het is een beetje dezelfde sfeer als op het festivalterrein.”. Ook Patrick, die samen met Jeroen de conferentie volgt, is blij met het digitale alternatief. “Het is fijn om zo met de stream mee te kunnen kijken. Het is een zegen dat we op deze manier met elkaar kerk kunnen zijn. ”

Bekijk hier de video.

Bekijk hier meer video’s en hoogtepunten van de Digitale Pinksterconferentie.

Beeld: Unsplash