De sprekers van de Digitale Pinksterconferentie zijn bekend. De conferentie wordt vrijdagavond 29 mei geopend met een samenkomst waarin Hans Maat, directeur van het Evangelisch Werkverband, zal spreken. Op zondagavond is er een dienst waarin gebeden wordt voor de zieken. David de Vos, Martin Koornstra en Kees Goedhart zullen daarin voorgaan. De conferentie is het hele pinksterweekend live te volgen bij Groot Nieuws Radio.

Alle sprekers

Op zaterdagochtend 30 mei spreekt Nelinda Troost, aanbiddingsleider bij Mozaiek Worship. Zaterdagavond is er een dienst waarin Otto de Bruijne voorgaat.

Op zondagochtend 31 mei – Eerste Pinksterdag – zijn er twee diensten. Dominee Mirjam Kollenstaart leidt een vesper. Later op de ochtend hoor je spreker Jurjen ten Brinke. Zondagmiddag is er om 14:30 uur een unieke digitale sing-in. ‘s Avonds is er een dienst waarin gebeden wordt voor de zieken. David de Vos, Martin Koornstra en Kees Goedhart zullen daar in voorgaan.

Op Tweede Pinksterdag (maandag 1 juni)gaat Henk Stoorvogel, bestuurslid van Stichting Opwekking en voorganger in de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), voor in een samenkomst.

Samen kerk, samen sterk

Het thema van de Digitale Pinksterconferentie is ‘Samen kerk, samen sterk’. De conferentie wordt georganiseerd door verschillende christelijke organisaties. Naast Stichting Opwekking en Groot Nieuws Radio zijn ook Missie Nederland, Evangelisch Werkverband, Family 7, EO, Nederlands Dagblad, Protestantse Kerk in Nederland en de VPE betrokken.

Beeld: Stichting Opwekking