Wat kun je maandag verwachten bij Groot Nieuws Radio live vanaf de Pinksterconferentie van Opwekking? Je leest het in dit bericht. We zenden vandaag tussen 07:00 en 18:00 uur live uit vanaf de conferentie in Biddinghuizen.

  • Theo van den Heuvel spreekt in de ochtendsamenkomst die om 10:00 uur van start gaat. Het thema is ‘Maximaal meedoen’.
  • ‘s Middags komen er een aantal bandjes langs bij Hans van Vuuren in de studio. Om 12:15 speelt Jildou een aantal nummers. Om 13:30 is het de beurt aan The Fields, die je afgelopen week vaak gehoord hebt, omdat hun debuutalbum de CD van de Week was.
  • Kees Kraayenoord & Mozaiek Worship verzorgen om 14:00 uur het aanbiddingsconcert als afsluiting van de conferentie. Live te volgen via Groot Nieuws Radio!
  • Om 16:15 uur zijn Reni & Elisa Krijgsman te gast in de studio van Groot Nieuws Radio. Doorbrekers Worship geven om 17:30 een optreden.
  • Om 18:00 schakelen we terug naar onze studio in Veenendaal. Tim Hendriks verzorgt een terugblik op de conferentie. Zit je in de auto? Stem af op Groot Nieuws Radio via DAB+ of de app.

We ontmoeten je graag in onze studio op het hoofdterrein. Vul de coupon in, dan krijg je ook de gratis CD ‘Build Your Kingdom’ mee. Ben je niet op Opwekking? Vul dan het formulier in, dan sturen we de CD naar je op.

Beeld: Merith Ebbers – The Dance Part