Deze week genieten we volop na van de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. In onze studio op het hoofdterrein kwam veel artiesten langs voor een optreden. Heb je er een gemist? Hier kun je ze terugkijken!

In de komende dagen wordt dit overzicht aangevuld. Een compleet overzicht vind je op het YouTube-kanaal van Groot Nieuws Radio.

Irma Dee kwam langs om een aantal van haar Nederlandse nummers van ‘Prodigal Daughter’ te laten horen. Ze zong Verloren en Gevonden, Psalm 23 en Vertel Me (klik voor een video).

Ook op Opwekking kwam de heren van The Bowery in hagelwitte overhemden naar de studio van Groot Nieuws Radio om hun nummers spelen. Ze begonnen met Everytime I Pray en speelden ook Two Horizons en Forbidden Fruit.

Maandag kwamen Lotte en Sjoerd van The Fields nummers van hun gloednieuwe debuutalbum spelen. Afgelopen week was het album CD van de Week bij Groot Nieuws Radio. Ze zongen One, Stop Running en Stay.

Delise was ook van de partij! Onlangs trad ze nog op tijdens Backstage Live, maar in onze studio op Opwekking zong ze nog gewoon een aantal nummers van haar album ‘Bladzijde 1’. Ze speelde Mis je mij, Beloofd en Dit jaar.

Op zaterdag was de band InSalvation in de studio. Jafeth en Sifra zongen Fix My Eyes On You, Neon en Power in the blood.

Lars Gerfen is druk bezig met het maken van nieuwe muziek. Hij liet in de studio van Groot Nieuws Radio de nieuwe nummers Mijn Koning, Richt mij op en Wat waar en mooi is horen.

Kijk voor een volledig overzicht op het YouTube-kanaal van Groot Nieuws Radio, daar vind je nog meer video’s. Komende dagen wordt dit bericht en het kanaal verder aangevuld met video’s.

Beeld: Merith Ebbers / The Dance Part