Groot Nieuws Radio doet van 7 tot en met 10 juni verslag van de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking. Met het thema ‘Dieper met de Geest’ worden bezoekers en luisteraars uitgedaagd om na te denken over Gods koninkrijk en het werk van de Heilige Geest. Vorig jaar trok de conferentie maar liefst 75.000 bezoekers.

Vanaf het conferentieterrein worden onder andere de samenkomsten uitgezonden waarin sprekers te horen zijn als Henk Stoorvogel, Dorina Nauta en Martin Koornstra. Ook zijn er concerten van Joke Buis, Worship Central en Mozaiek Worship. In de locatiestudio van Groot Nieuws Radio op het hoofdterrein zijn er dagelijks optredens van christelijke artiesten. Onder andere Matthijn Buwalda, Sharon Kips en de band LEV komen langs. Kijk hier voor een compleet uitzendschema.

Eunice Nahuis, verslaggever bij Groot Nieuws Radio, ziet uit naar het pinksterweekend. “Tijdens Opwekking hoor je wat God aan het doen is in de levens van mensen. Ik proef bij bezoekers een vurig verlangen om dicht bij God te leven en om tijdens zo’n weekend weer een vernieuwd geloof te ontvangen. Bij Opwekking merk je dat je niet de enige bent die gelooft.”

Beeld: The Dance Part