Ondanks dat de ‘normale’ Pinksterconferentie van Stichting Opwekking dit jaar niet doorgaat, kunnen we wel samen Pinksteren vieren. Er is een Digitale Pinksterconferentie die je live via Groot Nieuws Radio kan volgen. Het pinksterweekend wordt vrijdag ingeluid met de Opwekking Top 100.

Daarnaast zijn er inspirerende samenkomsten en seminars te volgen. Het hele programma kun je hier bekijken, en we kunnen beloven dat er nog een aantal muzikale optredens hieraan worden toegevoegd. Verslaggevers van Groot Nieuws Radio rijden door het land om te zien hoe Pinksteren wordt gevierd en beleefd, daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

Bekijk hier de uitnodiging van Groot Nieuws Radio-presentator Laurens om Pinksteren mee te vieren. De tekst gaat onder de video verder. De tekst gaat onder de video verder.

Deel jouw verhaal

Het hele weekend rijden verslaggevers van Groot Nieuws Radio kriskras door het land op zoek naar mooie verhalen hoe Pinksteren beleefd en gevierd wordt. Deel jouw verhaal via het onderstaande formulier.

Heb je bijvoorbeeld een bijzondere ervaring gehad met de Heilige Geest? Ben jij iemand voor wie dit de vijftigste conferentie zou zijn geweest? Of kampeer je in het pinksterweekend in je eigen tuin met het hele gezin? Laat het ons weten! Wie weet komen we bij jou langs!

Beeld: The Dance Part