Wat kun je zondag verwachten bij Groot Nieuws Radio live vanaf de Pinksterconferentie van Opwekking? Je leest het in dit bericht. We zenden vandaag tussen 07:00 en 23:00 uur live uit vanaf de conferentie in Biddinghuizen.

  • ‘De Geest is waarlijk uitgestort!’ Ongetwijfeld zullen die woorden worden uitgesproken tijdens de ochtendsamenkomst. Ruben Flach zal spreken over het thema ‘Brandt het vuur (nog) in je hart?’ De samenkomst start om 10:00 uur.
  • ‘s Middags zijn er verschillende optredens. Om 12:15 speelt Irma Dee in de studio van Groot Nieuws Radio. Om 13:40 is Reyer van de partij om een aantal nummers te spelen.
  • Om 14:30 schakelen we over naar de sing-in vanaf het grote veld van Walibi Holland. Reni & Elisa Krijgsman zullen de aanbidding leiden.
  • Marien Korterink ontvangt tussen 16:00 en 19:00 verschillende artiesten in de studio. Om 16:30 speelt Heartbeat Worship een aantal nummers van het album ‘Jezus ons hart’. Rob Favier komt om 17:45 voor een optreden. Sharon Kips is rond 18:40 in de studio.
  • Om 19:30 uur begint de avondsamenkomst met Martin Koornstra. In deze dienst wordt het avondmaal gevierd en gebeden voor de zieken.

We ontmoeten je graag in onze studio op het hoofdterrein. Vul de coupon in, dan krijg je ook de gratis CD ‘Build Your Kingdom’ mee. Ben je niet op Opwekking? Vul dan het formulier in, dan sturen we de CD naar je op.

Beeld: Merith Ebbers – The Dance Part