Waarom partner worden?

In de programma’s van Groot Nieuws Radio willen we luisteraars uitdagen om van betekenis te zijn in gezin, kerk en samenleving. Dat doen we onder andere door goede doelen en organisaties een podium te bieden om hun missie te delen met 250.000 unieke luisteraars per week.

Met persoonlijke verhalen kunnen deze organisaties hun werk en missie dicht bij de luisteraars van Groot Nieuws Radio brengen. In uitzendingen op vrijdag- en zaterdagochtend van het programma Brandstof krijgen partnerorganisaties de ruimte om te vertellen over hun werk.

Wat is het partnerschap?

Non-profitorganisaties kunnen tegen een speciaal tarief redactionele en commerciële zendtijd inkopen. In samenspraak kan de inbreng op allerlei (creatieve) manieren worden vormgegeven. Denk aan gesprekken in het programma Brandstof, het invullen van een wekelijkse rubriek of het inzetten van radiocommercials.

Aan welke voorwaarden moet het voldoen?

Een partnerschap moet voor beide partijen interessant zijn, voor zowel de partnerorganisatie als voor Groot Nieuws Radio. De inhoudelijke inbreng van de organisatie moet ook interessant zijn voor de luisteraars van Groot Nieuws Radio en moet een meerwaarde hebben voor de programmering. De redactie van Groot Nieuws Radio beoordeelt dat onafhankelijk.

Ontvang meer informatie over een partnerschap

Ben je geïnteresseerd in een partnerschap met Groot Nieuws Radio? Laat hier je gegevens achter, dan neemt een collega van het verkoopteam contact met je op.