De mooiste gesprekken uit het programma Backstage kun je nu ook als podcast luisteren bij Groot Nieuws Radio. Elke podcast bevat twee gesprekken met artiesten over hun muziek. Dat kunnen interviews zijn die al eerder werden uitgezonden, maar presentator Hans van Vuuren heeft ook exclusieve gesprekken die je álleen in de podcast hoort.

Net als in het programma maak je in de podcast kennis met muziek en leer je die beter kennen door het verhaal erachter te horen. “Backstage is hét programma waar je christelijke muziek hoort,” vertelt Hans. “Zowel nieuwe artiesten als muzikanten die al een tijd meegaan komen langs. In de tweede podcast praat ik bijvoorbeeld met Jocelynn die net haar eerste album heeft uitgebracht, maar ook het interview met Nina Åström zit er in. Zij is al sinds de jaren ’90 actief. Voor de podcast selecteer ik echt de gesprekken die het waard zijn om te beluisteren.”

Nieuw materiaal

In de podcast van Backstage hoor je gesprekken die eerder op de radio waren, maar ook nieuw materiaal. Hans:  “Ik heb nog interviews met artiesten die nog niet eerder werden uitgezonden, die gaan zeker een plek krijgen in de podcast.” Ook zul je in de podcast soms langere gesprekken horen dan eerder op de radio werd uitgezonden.

Inmiddels staan de eerste twee afleveringen online, en er komt nog veel meer moois aan. Abonneer je op de Backstage podcast via Spotify of Soundcloud en je krijgt elke maand automatisch de nieuwste aflevering in je app!